Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
вака значи играм со фудбал менаџер 2008 како можам да почнам да играм со тимот од 2011 како да наместам?

Ја спуштив S.T.A.L.K.E.R. : Call of Prypyat и сега кога ќе го префрлам кракот го нема тоа "This file with replace" (значит нема таков file во фолдерот) и кога ја уклучувам играта ми пишува тоа "CD-file missing bla bla bla", а кракот префрлен ми е...

Чаре? :toe:

Ја спуштив S.T.A.L.K.E.R. : Call of Prypyat и сега кога ќе го префрлам кракот го нема тоа "This file with replace" (значит нема таков file во фолдерот) и кога ја уклучувам играта ми пишува тоа "CD-file missing bla bla bla", а кракот префрлен ми е...

Чаре? :toe:

Епа стави го тоа кај што го има тој фајл за да направи replace :toe:

Нема таков фајл во инсталацијата. А кракот шо ми е во инсталацијата, ми го дава и на google истиот.

Мора да има побарај убаво, види дали има папка Binaries...ако не иди search на фолдерот каде што ти е исталирана играта.

Ја симнав Emergency 2012 и ми прави некој грд длл ерор.

The program can't start because VBASE90.DLL is missiing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.

Гуглав нешо, ама не можам да најдам такво чудо да симнам.
каде да го најдам скапаново dll?

Инсталирав фифа 2011, прва игра на машинчево ново ама имам проблем. Играчиве се движат само горе, доле, лево , десно ...накосо не бива :S. До тастатурата е( пошто е стара 5-6 години), треба нешто да се прочачка во контроли или што е финтата ?

Барам игра .. RPG / Action .. стара .. 3D .. не ми текнува година .. името и беше поврзано со Arena или нешто слично .. дејството се одвива во старо време .. и думам дека ликот беше со секира и оклоп .. имаше многу јак мултиплеер .. ако на некој му текни .. плиииз :)

вака сеа...
си ја симнав старата добра игра Street Hop :))
па незнам како да ја инсталирам :(
еве ви слика, и кажете шо да правам :(

street hop.JPG

дај ми ја по ПП, ја од секаде симнувам по 1 ГБ, и ниедна не работи:(
ај те молам, ама да биде торрент, и не ко овоие 18 ГБ...
да има барем за Street Hoop да си ја играм :))

дај ми ја по ПП, ја од секаде симнувам по 1 ГБ, и ниедна не работи:(
ај те молам, ама да биде торрент, и не ко овоие 18 ГБ...
да има барем за Street Hoop да си ја играм :))

Го имаш MAME32 емулаторот на замунда а и сегде на нет, некои 8 или 10 МВ е. Играта гледам си ја симнал (strhoop.zip) прогуглај каде треба да го ставиш зипот за да ја играш преку маме и толку.

Сакав да прашам дали некој има купено од EA online store ?
И како оди тоа "Direct Download" ?
Поконкретно ме интересира за оваа понуда :
http://eastore.ea.com/store/ea/en_US/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.718200/productID.156691300

Купи си ја од STEAM.

Direct Download - ќе ти ја дадат играта да си ја симнеш ОРИГИНАЛ преку твојот акаунт.

Купи си ја од STEAM.

Direct Download - ќе ти ја дадат играта да си ја симнеш ОРИГИНАЛ преку твојот акаунт.
Aбе по оригинал од ЕА store нема да најдам :) Плус дупло е поскапа на steam- 30evra тука е 20$.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom