Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Абе човек, прво не ми ЛАГИРАШЕ !!
Премногу процеси,вирус.Има вируси кој го забавуваат процесорот и му креват usage.Јас таков вирус имав неможев мозила да пуштам.Пробај симни 2-3 антивируси пробај некој ќе те исчисте.

Епа со НОД32 само 0 ми покажува а сигурно имам !!
А други да слегнам, нема шанси.
после ке си расипам компјутеро..
Слегнав аваст нешто ми се расипа комп.
после слегнах Kaspresky 2010 а па за таа требаше да имаш над 1GB рам..
И слегнах една ESET Smart Security и за таа малце сецка..
Ајде сега ке исчистам пак со NOD32.:По глава..:

Епа со НОД32 само 0 ми покажува а сигурно имам !!
А други да слегнам, нема шанси.
после ке си расипам компјутеро..
Слегнав аваст нешто ми се расипа комп.
после слегнах Kaspresky 2010 а па за таа требаше да имаш над 1GB рам..
И слегнах една ESET Smart Security и за таа малце сецка..
Ајде сега ке исчистам пак со NOD32.:По глава..:
Па јас имав AVG не регистрираше ништо.Симнав авира оваа новата.Го најди го исчисти.Па ни НОД-от не е семоќен (ниеден фри антивирус не е добар како платениот).Ни авирата не е али чисте некој вируси кој другите не ги чистат.

Па јас имав AVG не регистрираше ништо.Симнав авира оваа новата.Го најди го исчисти.Па ни НОД-от не е семоќен (ниеден фри антивирус не е добар како платениот).Ни авирата не е али чисте некој вируси кој другите не ги чистат.
Ајде сега и јас симнувам Авира и ке ти кажам после дали ке најде некој вирус.::D::mwa:

Ајде сега и јас симнувам Авира и ке ти кажам после дали ке најде некој вирус.::D::mwa:
Избриши го нодот или барем исклучи го додека скенираш со авира.Зошто ако ти се 2 уклучени.Гадно ќе се заебеш.

Сеа таман да пуштам една игра, глеам ми бара да подесам резолуција и херци. Некој ако знае уствари што треба со херците, на колку треба да се наместат?

Тоа е refresh rate, на колку ти е наместен мониторот на толку намести и во играта:toe:

Избриши го нодот или барем исклучи го додека скенираш со авира.Зошто ако ти се 2 уклучени.Гадно ќе се заебеш.
Добро де, не сум толку глуп.
Знам дека треба да се избрише другиот анти-вирус..
треба само еден анти-вирус да имаш ..:helou::helou:

Зошто не можам да играм CoD4 на Promode сервер. Вика дека имам чит, а немам :nenene: И неможам да играм на сервери со Punk Buster. Да не е до кракот или сериалот. :toe:

Братови. Треба помош. Ми треба Stream.ini (или нешо така)фајлот од GTA San Andreas. Си ја модував поштено и почна да ми се руши. Саав да тргнам еден мод и го делитнав фајлот.:њааа: И сеа нема сетинг за мемориска алокација. Такозвано не се палит, требит да се гурнит. Фајлот се наоѓа кај шо се наоѓа егзето од играта. Ако некој е поштен па да ми го прати да не ја инсталирам играва по втор пут, го частам зеленко. :)

Братови. Треба помош. Ми треба Stream.ini (или нешо така)фајлот од GTA San Andreas. Си ја модував поштено и почна да ми се руши. Саав да тргнам еден мод и го делитнав фајлот.:њааа: И сеа нема сетинг за мемориска алокација. Такозвано не се палит, требит да се гурнит. Фајлот се наоѓа кај шо се наоѓа егзето од играта. Ако некој е поштен па да ми го прати да не ја инсталирам играва по втор пут, го частам зеленко. :)

пратив ти на пп види дали е тоа

Абе НЕ МИ Е ЈАСНО !!
Оти на гарена кога флевам да играм ДОТА постојано ми сецka kога сум со kрипови, а kога не сум со kрипови не ми сецkа.!!!
Пробав да ја сменам резолуцијата, не помага !!
Има ли неkое друго решение ?! или ?:nesum:

Pomagajte odma,Na gta iv mu instalirav mod i ne mi se pustase pa ja izbrisav ama koga ja instaliram non stop mi izkegvit canel retry ingore aj nekako zavrsiv so instalacijata i koga ke ja pustam nisto ne izlgevit samo crn ekranov,so da e rabotata i patch instalirav sve ama dzabe.

Помош со Burnout (TM) Paradise The Ultimate Box kako да ја пуштам на single player , цело време ми излегува оваа ...

untitlqqq.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom