Помош и совети

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
abe eve vaka.Mozi ce mi se smeete eden dobar del od vas ama vo moite 10 god gejmerski staz nikogas ne sum naucil so e Anti-aliasing.Mozi nekoj da mi objasni:kesa:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Кејген за ФМ ‘09 очајно ми треба некој ? Нигде не можам да најдам:nesum:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Прашањево не е за тука ама ај ако знае некој нека ми одговори:toe:
братучедми земал некое сони 2ка ама чита само оргинал игри и сеа шо треба да се праи таму да се чипува ова она шо ти ја знам.....шо пари кошта тоа? за да прима секакви игри и неоргинали:smir:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Мислам дека е за помош.
Ја симнав World in Conflict: Soviet Assault ама немам Код.
ај ако има некој нека прати.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Aj malku pomos ako mozit.ja instalirav Scarface ama gi mesat boite nemat slika nisto ne se gledat,koga koristev xp imase slika a na vista ne,sega na 7umkava istoto go pret.Koga go imav stariot kompjuter so gf 6200 se igrase i na vista ama sega na 8500gt nesto ne se igrat nz zosto,a vo readme pisit nesto vaka : When running the game with a NVIDIA(R) GeForce(R) FX 5500 & 5700LE, Tony will have intermittent Alpha Transparency problems where he will glow yellow for a short amount of time. This will not affect gameplay in any way and will last only a brief amount of time.Me cudit nesto deka mojata graficka vtorata brojka e 5 i kako so pisit glow yelow takvi boi nesto se pojavvat.Ako mozit nekako da se napret toa.Fala odnapred

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Aj malku pomos ako mozit.ja instalirav Scarface ama gi mesat boite nemat slika nisto ne se gledat,koga koristev xp imase slika a na vista ne,sega na 7umkava istoto go pret.Koga go imav stariot kompjuter so gf 6200 se igrase i na vista ama sega na 8500gt nesto ne se igrat nz zosto,a vo readme pisit nesto vaka : When running the game with a NVIDIA(R) GeForce(R) FX 5500 & 5700LE, Tony will have intermittent Alpha Transparency problems where he will glow yellow for a short amount of time. This will not affect gameplay in any way and will last only a brief amount of time.Me cudit nesto deka mojata graficka vtorata brojka e 5 i kako so pisit glow yelow takvi boi nesto se pojavvat.Ako mozit nekako da se napret toa.Fala odnapred
Не е до тоа.Друже графичката ти е ногу јака.Тоа ако имаш ногу јака графичка некои игри шо се постари не ги тера убаво.Оти ка таа неубава игра и кажуе на графичката шо слика да му прате на компјутерот графичката од јачина ногу брза и може ептен да забрза и да се збуне.:pos2:

NOT

ЕВЕ ТИ СОВЕТ

Симни си нов крак.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Другари имам проблем.
- Ве милам помагајте, во Windows-ов XP имам инсталирано dx9.
А кога сакам да играм Counter Strike Source ми игра на dx8.
И сликата ми е катастрофа.
--Слика

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Апдејтири драјверите за графичката и directx. :smir:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
A za Scarface ke pomozit nekoj ne e do update drajverite i crack ,mi letna 100 mb za tie gluposti nesto dr e ama so nz

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Еј абе оти кога играм дота се имам лаг?
Понекојпат немам :toe:

Незнам сега дали е до тој што креира или нетот ми е слаб ..
Може ли да помогнете оти се имам лаг, не баш се, понекојпат кога играм немам :(
Ем ми е исклучено и мсн и интернет и се`.

Само едноставно имам гарена и ништо друго !!
Ае фала однапред.:Фала::Намигнува:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Сеа таман да пуштам една игра, глеам ми бара да подесам резолуција и херци. Некој ако знае уствари што треба со херците, на колку треба да се наместат?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Еј абе оти кога играм дота се имам лаг?
Понекојпат немам :toe:

Незнам сега дали е до тој што креира или нетот ми е слаб ..
Може ли да помогнете оти се имам лаг, не баш се, понекојпат кога играм немам :(
Ем ми е исклучено и мсн и интернет и се`.

Само едноставно имам гарена и ништо друго !!
Ае фала однапред.:Фала::Намигнува:
Слаба конекција,слаб нет на хостот лагер во играта,премногу процеси.

Сеа таман да пуштам една игра, глеам ми бара да подесам резолуција и херци. Некој ако знае уствари што треба со херците, на колку треба да се наместат?
Јас обично ги местам на 75.

Kajgana Shop

На врв Bottom