- Член од
- 21 март 2009
- Мислења
- 166
- Поени од реакции
- 2
bas si ljubezen falaОвде е за Помош а не за побарување ..
Еве ти линк за да побараш игра, а овде не се бара.:helou:Гледај малце

bas si ljubezen falaОвде е за Помош а не за побарување ..
Еве ти линк за да побараш игра, а овде не се бара.:helou:Гледај малце
На профиљ.Кејген за ФМ ‘09 очајно ми треба некој ? Нигде не можам да најдам:nesum:
Не е до тоа.Друже графичката ти е ногу јака.Тоа ако имаш ногу јака графичка некои игри шо се постари не ги тера убаво.Оти ка таа неубава игра и кажуе на графичката шо слика да му прате на компјутерот графичката од јачина ногу брза и може ептен да забрза и да се збуне.:pos2:Aj malku pomos ako mozit.ja instalirav Scarface ama gi mesat boite nemat slika nisto ne se gledat,koga koristev xp imase slika a na vista ne,sega na 7umkava istoto go pret.Koga go imav stariot kompjuter so gf 6200 se igrase i na vista ama sega na 8500gt nesto ne se igrat nz zosto,a vo readme pisit nesto vaka : When running the game with a NVIDIA(R) GeForce(R) FX 5500 & 5700LE, Tony will have intermittent Alpha Transparency problems where he will glow yellow for a short amount of time. This will not affect gameplay in any way and will last only a brief amount of time.Me cudit nesto deka mojata graficka vtorata brojka e 5 i kako so pisit glow yelow takvi boi nesto se pojavvat.Ako mozit nekako da se napret toa.Fala odnapred
Слаба конекција,слаб нет на хостот лагер во играта,премногу процеси.Еј абе оти кога играм дота се имам лаг?
Понекојпат немам
Незнам сега дали е до тој што креира или нетот ми е слаб ..
Може ли да помогнете оти се имам лаг, не баш се, понекојпат кога играм немам
Ем ми е исклучено и мсн и интернет и се`.
Само едноставно имам гарена и ништо друго !!
Ае фала однапред.:Фала::Намигнува:
Јас обично ги местам на 75.Сеа таман да пуштам една игра, глеам ми бара да подесам резолуција и херци. Некој ако знае уствари што треба со херците, на колку треба да се наместат?