Помош и совети

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Абе човек, прво не ми ЛАГИРАШЕ !!
Премногу процеси,вирус.Има вируси кој го забавуваат процесорот и му креват usage.Јас таков вирус имав неможев мозила да пуштам.Пробај симни 2-3 антивируси пробај некој ќе те исчисте.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Епа со НОД32 само 0 ми покажува а сигурно имам !!
А други да слегнам, нема шанси.
после ке си расипам компјутеро..
Слегнав аваст нешто ми се расипа комп.
после слегнах Kaspresky 2010 а па за таа требаше да имаш над 1GB рам..
И слегнах една ESET Smart Security и за таа малце сецка..
Ајде сега ке исчистам пак со NOD32.:По глава..:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Епа со НОД32 само 0 ми покажува а сигурно имам !!
А други да слегнам, нема шанси.
после ке си расипам компјутеро..
Слегнав аваст нешто ми се расипа комп.
после слегнах Kaspresky 2010 а па за таа требаше да имаш над 1GB рам..
И слегнах една ESET Smart Security и за таа малце сецка..
Ајде сега ке исчистам пак со NOD32.:По глава..:
Па јас имав AVG не регистрираше ништо.Симнав авира оваа новата.Го најди го исчисти.Па ни НОД-от не е семоќен (ниеден фри антивирус не е добар како платениот).Ни авирата не е али чисте некој вируси кој другите не ги чистат.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Па јас имав AVG не регистрираше ништо.Симнав авира оваа новата.Го најди го исчисти.Па ни НОД-от не е семоќен (ниеден фри антивирус не е добар како платениот).Ни авирата не е али чисте некој вируси кој другите не ги чистат.
Ајде сега и јас симнувам Авира и ке ти кажам после дали ке најде некој вирус.::D::mwa:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ајде сега и јас симнувам Авира и ке ти кажам после дали ке најде некој вирус.::D::mwa:
Избриши го нодот или барем исклучи го додека скенираш со авира.Зошто ако ти се 2 уклучени.Гадно ќе се заебеш.

Z

ZeroStyle

Гостин
Сеа таман да пуштам една игра, глеам ми бара да подесам резолуција и херци. Некој ако знае уствари што треба со херците, на колку треба да се наместат?
Тоа е refresh rate, на колку ти е наместен мониторот на толку намести и во играта:toe:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Избриши го нодот или барем исклучи го додека скенираш со авира.Зошто ако ти се 2 уклучени.Гадно ќе се заебеш.
Добро де, не сум толку глуп.
Знам дека треба да се избрише другиот анти-вирус..
треба само еден анти-вирус да имаш ..:helou::helou:

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Зошто не можам да играм CoD4 на Promode сервер. Вика дека имам чит, а немам :nenene: И неможам да играм на сервери со Punk Buster. Да не е до кракот или сериалот. :toe:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Братови. Треба помош. Ми треба Stream.ini (или нешо така)фајлот од GTA San Andreas. Си ја модував поштено и почна да ми се руши. Саав да тргнам еден мод и го делитнав фајлот.:њааа: И сеа нема сетинг за мемориска алокација. Такозвано не се палит, требит да се гурнит. Фајлот се наоѓа кај шо се наоѓа егзето од играта. Ако некој е поштен па да ми го прати да не ја инсталирам играва по втор пут, го частам зеленко. :)

Член од
22 јули 2009
Мислења
93
Поени од реакции
1
Братови. Треба помош. Ми треба Stream.ini (или нешо така)фајлот од GTA San Andreas. Си ја модував поштено и почна да ми се руши. Саав да тргнам еден мод и го делитнав фајлот.:њааа: И сеа нема сетинг за мемориска алокација. Такозвано не се палит, требит да се гурнит. Фајлот се наоѓа кај шо се наоѓа егзето од играта. Ако некој е поштен па да ми го прати да не ја инсталирам играва по втор пут, го частам зеленко. :)
пратив ти на пп види дали е тоа

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Абе НЕ МИ Е ЈАСНО !!
Оти на гарена кога флевам да играм ДОТА постојано ми сецka kога сум со kрипови, а kога не сум со kрипови не ми сецkа.!!!
Пробав да ја сменам резолуцијата, не помага !!
Има ли неkое друго решение ?! или ?:nesum:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Pomagajte odma,Na gta iv mu instalirav mod i ne mi se pustase pa ja izbrisav ama koga ja instaliram non stop mi izkegvit canel retry ingore aj nekako zavrsiv so instalacijata i koga ke ja pustam nisto ne izlgevit samo crn ekranov,so da e rabotata i patch instalirav sve ama dzabe.

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Помош со Burnout (TM) Paradise The Ultimate Box kako да ја пуштам на single player , цело време ми излегува оваа ...

Kajgana Shop

На врв Bottom