iLoveРАКОМЕТ
kajganer
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 2.905
- Поени од реакции
- 400
Абе човек, прво не ми ЛАГИРАШЕ !!Слаба конекција,слаб нет на хостот лагер во играта,премногу процеси.
Абе човек, прво не ми ЛАГИРАШЕ !!Слаба конекција,слаб нет на хостот лагер во играта,премногу процеси.
Премногу процеси,вирус.Има вируси кој го забавуваат процесорот и му креват usage.Јас таков вирус имав неможев мозила да пуштам.Пробај симни 2-3 антивируси пробај некој ќе те исчисте.Абе човек, прво не ми ЛАГИРАШЕ !!
Па јас имав AVG не регистрираше ништо.Симнав авира оваа новата.Го најди го исчисти.Па ни НОД-от не е семоќен (ниеден фри антивирус не е добар како платениот).Ни авирата не е али чисте некој вируси кој другите не ги чистат.Епа со НОД32 само 0 ми покажува а сигурно имам !!
А други да слегнам, нема шанси.
после ке си расипам компјутеро..
Слегнав аваст нешто ми се расипа комп.
после слегнах Kaspresky 2010 а па за таа требаше да имаш над 1GB рам..
И слегнах една ESET Smart Security и за таа малце сецка..
Ајде сега ке исчистам пак со NOD32.:По глава..:
Ајде сега и јас симнувам Авира и ке ти кажам после дали ке најде некој вирус.:Па јас имав AVG не регистрираше ништо.Симнав авира оваа новата.Го најди го исчисти.Па ни НОД-от не е семоќен (ниеден фри антивирус не е добар како платениот).Ни авирата не е али чисте некој вируси кој другите не ги чистат.
Избриши го нодот или барем исклучи го додека скенираш со авира.Зошто ако ти се 2 уклучени.Гадно ќе се заебеш.Ајде сега и јас симнувам Авира и ке ти кажам после дали ке најде некој вирус.:::mwa:
Тоа е refresh rate, на колку ти е наместен мониторот на толку намести и во игратаСеа таман да пуштам една игра, глеам ми бара да подесам резолуција и херци. Некој ако знае уствари што треба со херците, на колку треба да се наместат?
Добро де, не сум толку глуп.Избриши го нодот или барем исклучи го додека скенираш со авира.Зошто ако ти се 2 уклучени.Гадно ќе се заебеш.
пратив ти на пп види дали е тоаБратови. Треба помош. Ми треба Stream.ini (или нешо така)фајлот од GTA San Andreas. Си ја модував поштено и почна да ми се руши. Саав да тргнам еден мод и го делитнав фајлот.:њааа: И сеа нема сетинг за мемориска алокација. Такозвано не се палит, требит да се гурнит. Фајлот се наоѓа кај шо се наоѓа егзето од играта. Ако некој е поштен па да ми го прати да не ја инсталирам играва по втор пут, го частам зеленко.![]()