iLoveРАКОМЕТ
kajganer
re-install и готовоПомош со Burnout (TM) Paradise The Ultimate Box kako да ја пуштам на single player , цело време ми излегува оваа ...
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
re-install и готовоПомош со Burnout (TM) Paradise The Ultimate Box kako да ја пуштам на single player , цело време ми излегува оваа ...
![]()
На Sims 3 на инсталот ми дава едно FileBuilt (така нешто беше) и Invalid Function. Ќе отидам Retry ќе продолжи инсталот и пак ќе ми го даде тоа. Цело време идев Retry и на крај помина целото за инстал ама не се гаси играта. Некое чаре како да ја средам?
Не го сватив делов...da ne imat ingore ili ignore ako imat odi na to ako ne odi kade so se instalirat igrata i nonstop regres pa probvi retry ili ingore ako imat deka i kaj mene gta iv taka nesto mi zaebavase pa morav taka.
Ја спуштив Half Life 2 и ми го пишува ова:
![]()
Чаре? Крак?![]()
Тој предпоследниот фајл во листава, отвори го со Notepad / Word Pad и прочитај таму.
![]()
Не разбирам. Овде како шо гледам пишува да го активирам "Install.exe" ама како шо гледам во фолдерот немат нишо такво нешто. И после нишо не разбирам шо сакат да кажит.
Помош, пак? :smir:
Ете пишува убаво:
Извади shortcut од hl2.exe надвор на desktop, оди properties на него и во делот Target допиши го ова:
-steam -console
Значи (пример) ако играта ти е во C:\Games\Half-Life 2\hl2.exe ти треба да го направиш да биде:
C:\Games\Half-Life 2\hl2.exe -steam -console
(После hl2.exe има простор - SPACE)
Не можит. :S
![]()
Правам исто како шо ми кажвиш ама немојт нешо... :nesvest:
Ти фалат наводници..
"D:\games\Half-Life 2\hl2.exe" -steam -console