Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Одам десен клик долу десно, десен клик, одам Mount Image to drive [G:] <No media> и одам кај локацијата на фајлот, ама го немат фајлот.

Пробав и на фајлот десен клик > Add to image file > одбирам .daa (бидејќи само тој можам, другите два требит нешо да се регистрирам*) и одам кај то фајлот .daa, ама нишо, истото се појавува т.е. PowerIso. :toe:
Чаре?

*дан требит да се регистрирам, па да одберам од другите два фајла т.е. .bin или .iso ...

Треба да го регистрираш. И ќе треба да го декомпресираш во .ISO фајл, бидејќи овие .cso се за PSP и може да не ти го прочите на РС.
http://en.wikipedia.org/wiki/.cso

Ај да кажам постепено шо прам, дек се дупнав од барање и не го најдов. :nerv:

Одам прво како шо рече А*1*Т*Е*А*М, долу кај сатот кај PowerISO, десен клик > Mount Image to drive > стегам на фајлот и ми го покажува ова:
46024110.jpg

Пробвам и на фајлот со десен клик > PowerISO > Add to Image File > штиклирам .ISO фајл, се полнит тоа и сега кај шо ми е фолдеров на фајлов ми дава WinRAR. Го отворам WinRAR-от и таму ми е истиот фајл, неизменет т.е. ми е во .CSO, а не во .ISO ... :smir:

Го отупив со фајлов. :kesa:
http://forum.kajgana.com/member.php?u=5661

Прочити последнава порака шо ти ја пишав. Дека .cso се за PSP и ќе треба да ја компајлираш во .ISO ... или види дали Daemon Tools-от го поддржува тој вид на фајл архива.

Ај да кажам постепено шо прам, дек се дупнав од барање и не го најдов. :nerv:

Одам прво како шо рече А*1*Т*Е*А*М, долу кај сатот кај PowerISO, десен клик > Mount Image to drive > стегам на фајлот и ми го покажува ова:
46024110.jpg

Пробвам и на фајлот со десен клик > PowerISO > Add to Image File > штиклирам .ISO фајл, се полнит тоа и сега кај шо ми е фолдеров на фајлов ми дава WinRAR. Го отворам WinRAR-от и таму ми е истиот фајл, неизменет т.е. ми е во .CSO, а не во .ISO ... :smir:

Го отупив со фајлов. :kesa:

Проба преку десен клик - open (with) - Power ISO?

Ако се отвори преку тоа (како компресиран фајл), тогаш оди на Save As... одбери си ISO и режај или што и да ти е целта

Daj mene nekoj neka mi pomogne,ja simnav smackdown vs raw 2008 za ps2,i sega neznam na emulatorov kade da kliknam za da ja uklucam.POMOSSS

Daj mene nekoj neka mi pomogne,ja simnav smackdown vs raw 2008 za ps2,i sega neznam na emulatorov kade da kliknam za da ja uklucam.POMOSSS

Дај ми го по ПП емулаторот да видам кој е, ќе ти кажам одма како да ја вклучиш. Само емулаторот.

Не ти го бива Емулаторот, ќе ти пратам по ПП испробан што работи. Фалат некои .dll фајлови во овој:helou:

Може некој да ми каже дали има пач за Неед фор спид-мост вантед...:helou:за онлине играње

Оти вака ме зафркава ја симнав FM 2009 треба да е фајлот .iso откако симнев пробувам една архива да отпакувам нели треба сите наеднаш само кога отпакувам една .. и ова се појавува и незнам понатаму, решение ?

1fsf.jpg

Сите се исто напишани незнам како да го најдам плус предходно Акси од форумов го симнал се си било во ред .. мора да е нешто друго.

Проба само да стиснеш на ОК?

Инаку.. Tools -> Folder Options -> View -> отштиклирај го Hide extensions for known file types

Проба само да стиснеш на ОК?

Инаку.. Tools -> Folder Options -> View -> отштиклирај го Hide extensions for known file types

Пробав небива само ок да кликнеш и пак исто, и второво го направив изгледа се појави изгледа партот одам него да го екстрактирам (се појави исо фајл) и кога заврши екстактирањето како погоре да ми бара друго кликнав ок небива исклучив и го снема пак исо фајлот.
Решение :toe:?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom