Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Eве ми ја дадоа на цд пес6, и сега све ок..
И кога ја оклучувам погледнете!:
2qvttt2.jpg

Копирај го во папката кај што ти е инсталирана играта.
Го знаев тоа, но фала и тебе..
Еве сега конечно но погледнете зошто не можам да одам Connect ?
1zpt8p4.jpg
и уште нешто, некој нека ми внесе мсн контролите да ги направам, или овде нека ги напише.. оти ја одам таму на првото Long Pass - w ( Долго Предавање ) Друго Short Pass = Shoot? ( aко е шут, тогаш D.И кога стискам D Право ова се менува, и другите букви се менуват..
Бтв, тоа ако не е Short Pass D, за шутирање, некој нека ми ги напише како се контролите.. Еве вака сакам :
Долго Предавање - W
Дигање - А
Шут - D
Предавање - S
Излегување со голман - W
Ви благодарам !!
Очекувам брз одговор.:smir:

Не можеш Connect бидејќи ти треба оригинален key, а не кракната верзија :smir:

A Може тоа да се направи??
Еии, пак немам среќа!!!
А ќе може некој друг да биде host:@?

лелелелелелелеле...:@:@:@
Де некое друго чаре??
А ке може ли некој друг host да креире?

Он и да креира ти нема да можеш да влезеш. Единствено онлајн ПЕС 6ка можеш да играш со едно програмче, али за него прашај во ПЕС 6 темата бидејќи јас искрено немам никакво искуство со него:smir:

Aјде ве молам, некој нека го даде тоа „ Програмче “ за онлајн..
:smir:

Aјде ве молам, некој нека го даде тоа „ Програмче “ за онлајн..
:smir:

еве имаш од дјманга туторијал
djmanga напиша:
Еве вака може да се игра PES 6 преку хамачи (преведено од српскиот форум за ПЕС)

За почеток морате да се ослободите од следните tcp портови: 10881, 10884, 12880, 12881.

Портовите се ослобуваат на следниот начин: Oдите во Network Connections, па потоа десен клик на Local Area Connections, па после тоа идете на Properties. После тоа Advanced, па кај Windows Firewall oдберете Settings. и на крај одберете Еxceptions.

Сега тука треба да се ослободите за сите портови. Кликнете на Add Port, и кај Port Number ги внесувате портовите кој се горе наведени (10881, 10884, 12880, 12881). Кај Name може да внесете што сакате, не е тоа битно.

Сега е на ред Хамачито.

1. Симнете го од тука

2. Направете свој акаунт, т.е поставите си го својот ник.

3. Потоа треба да се поврзете на некоја постоечка мрежа. Еве јас направив мрежа за кајгана. Username: kajgana1, Password:kajgana1

4. Договорите се кој ќе креира, а кој ќе се приклучува.

Сега симнете го ОВОЈ фајл, и екстрактирајте го во датокеката кај што ви е инсталирана играта.

Оној кој ќе биде креаторот треба да го покрени овој фајл : PSL Host GS6 v1.21b.exe и кога ќе ви побара да впишете Local IP Address, треба да ја внесете IP адресата од Хамачито, која можете да ја видите најгоре на хамачито со бели бројки.

Оној кој ќе се приклучува на серверот, треба исто да постапи како и претходно, само треба да го стартува овој фајл: PSL Client GS6 v1.21. Исто и кога ќе ви побара IP адреса, ја внесувате IP адресата од противникот, таа што креаторот ја внел од хамачито. И ако му се појави ваква слика(гледај доле) тоа е тоа, би требало да започни натпреварот. Напоменувам дека и Хамачито и овој прозор треба да бидат вклучени додека играте.

Среќно, и пишете коментари дали ви успеало ова. :vozbud:

P.S Јас ја направив таа мрежа колку за објаснување нема да биде редовно уклучена, но ако некој сака да игра, нека проба со тоа што ќе креира нова мрежа.

21ln5fl.jpg

Ја спуштив Симсот 3, ја инсталирав, ама ко ќе ја приклучам играта, ми излегва ова:
62623507.png

Сто регистрациски кодови пробав, и ниеден не одговара.
Кажете ми кој код треба да го ставам.

Однапред благодарам (:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom