Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Симни си го најновиот Non Steam Patch за CSS мислам дека беше v34 или v36[/QUOTE]

Другар го решив проблемот. Фала.
- А Проблемот бил MasterServer IP address ви играта. Фала инаку.
И за некој ако имаат проблем со Canter Strike Source се MasterServer-от Setti MasterServer IP address has changed! Updated !!!

fifa manager 09

ima li nekoj ograno fifa manager 09? epa ako ima, ke go zamolam da mi pomogne oti koga ke ja izigras prvata sezona, i na pocetokot na vtorata obavezno te brkaat, bez razlika so i da napravis (duri i da go kupis klubot). toa e taka oti e piratska igrava. ako znae nekoj so treba, crack, fix, ili so i da e neka pise. fala odnapred

Инсталирав сега Call of Duty 4 Modern Warfare и сега кога ја стартувам ми излегува ова :nesum: чаре?

Слаба графичка, едноставно само по себе се објаснува ;)

А как да го отворам и тама да го инсталирам.
Незнам:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Aбе сега сака да се ставам, незнам зашо.
Изгледа оти преги сум ојдел Cut и за тава.
А заа само го копирах и го ставих..
ја види и слика :

slh839.jpg
П.С: И пак не се новите играче..
Option фајлот се става во C:\Documents and Settings\user\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1

Другари во играта RedAlerd3 има ли опција да се исклуцат нуклеаркуте како RedAlerd2 ??? - И каде

Како да го најдам кодот инаку ја снимив од торент а линкот ми го даде а1 тим
ве молам помош :jaj:

simsneznamsho.jpg

edit : се снајдов за кодот него сеа ова шо к*р сака!

http://g.imagehost.org/0432/untitled_12.jpg

Стави го (mount) другото CD (image file) што го имаш, веројатно на повеќе цедиња ти е играва, не е на 1.

Ej зашо сега на пес6 не бива преку нет ? нели пример играме пес6 пријателски и пак се старите играчи!?
Само така може ..
Може ли некако да се направи?!:smir:

Може некој да ми даде линкови за крак пач и се друго што треба за GTA 4.Со упатство по кој редослед да ги инсталирам.

Вчера ја симнав и се инсталираше ок ,ама после ми бараше некој activation code ,тоа го поправив со некој пач ама по тоа искоија некој fatal error или нешто така.

По тоа што гледав по форуми доста луѓе го имале овој проблем ,ама не најдов решение.

Може некој да ми даде линкови за крак пач и се друго што треба за GTA 4.Со упатство по кој редослед да ги инсталирам.

Вчера ја симнав и се инсталираше ок ,ама после ми бараше некој activation code ,тоа го поправив со некој пач ама по тоа искоија некој fatal error или нешто така.

По тоа што гледав по форуми доста луѓе го имале овој проблем ,ама не најдов решение.
Ти треба крак, колку шо се разбирам јас. Побарај во темата за "Побарување на игри" бидејќи немам испробано никој од кракојве шо се на интернет. Ќе ти најдат таму или пак, најди си сам некој шо работит. :smir:

Туку и јас си имам проблем:

Кога ќе ја уклучам Crysis - Warhead, неможам да ја напрам на цел екран. Мојт да се играт, ама назад ми го имат Desktop-от.
Да не тупам многу, ево SS:
17570695.jpg

PS. Немојт на то шо е за зголемвење да стегнам. :smir:

Незнам дали ми треба само крак тоа е проблемот :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom