Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се приигра гта...ја симнав инсталирав како што треба, ја стартувам играта и тераат тие сликите....таман да ми го даде менито се гаси играта и го дава ова

untitlznz.jpg

?? што велите

Ми се приигра гта...ја симнав инсталирав како што треба, ја стартувам играта и тераат тие сликите....таман да ми го даде менито се гаси играта и го дава ова

untitlznz.jpg

?? што велите

Преинсталирај ја играта и мене вака ми праеше ако неможе тогаш симни ја од поново али не од истиот торент

Може некој фифата од замунда??
Така ми рече Ајсшутер од таму литало брзо:):):):)

http://i41.tinypic.com/2j4245j.jpg

Ајде и тука да прашам, знае некој што е проблемот? Кај другар ми се е ОК, се отвара програмчето, зимаме продакт кеј и може да се игра играта, кај мене не сака да го отвори.

Anyone?

http://i41.tinypic.com/2j4245j.jpg

Ајде и тука да прашам, знае некој што е проблемот? Кај другар ми се е ОК, се отвара програмчето, зимаме продакт кеј и може да се игра играта, кај мене не сака да го отвори.

Anyone?

као шо ја глеам играта вика ,,фајл коруптед'' што значи дека излеа тој фајлот има вирус и да го реинсталираш:toe:

Aj конечно слегнав фифа..
И зашо се ми пише disk full, кога во D дискот имам 32GB простор?!:@
И еве кога оклучувам original.exe.ПОМОШ
2quqecl.jpg

Aj конечно слегнав фифа..
И зашо се ми пише disk full, кога во D дискот имам 32GB простор?!:@
И еве кога оклучувам original.exe.ПОМОШ
2quqecl.jpg

Па направи EXTRACT прво бе!

Кога ја стартувам H.A.W.K.S. ми го вади овој ерор:

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    151,8 KB · Прегледи: 7
Кога ја стартувам H.A.W.K.S. ми го вади овој ерор:

И јас го имам истиот проблем, има некој проблем со VISTA та, сите пачови ги пробав и ништо, така да проблемот не го решив а читам и на нет, кај многу луѓе се има појавено и никој уште нема решение.

Ќе може ли некој да ми помогне околу ова? Ми се појави откако го инсталирав пачот 3, и ставив крак од Разор.

Ај помош малку во последно време која игра и да ја уклучам ме зафркава графиката нешто се појавуваат црни точки врска немам зошто се, и сега играв FIFA09 на 66-та ми се укочи, рестартирав и сега ова го дава а предходно (пред 1-2 месеци) играв без проблем.
untitlgjg.jpg

Ај ако можеш да ми пратиш некој. Ставив јас повеќе, но на сите ова ми го појавува.

Незнам кај може да има, јас ја имам оригиналот, па не ми требаат никакви кракови..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom