Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ај помош малку во последно време која игра и да ја уклучам ме зафркава графиката нешто се појавуваат црни точки врска немам зошто се, и сега играв FIFA09 на 66-та ми се укочи, рестартирав и сега ова го дава а предходно (пред 1-2 месеци) играв без проблем.
untitlgjg.jpg
И мене некогаш вака ми праи пробај рестартирај ке ти се напраи :)( барем мене така ми се напраи ) :)

Ме интересира за играва Football Manager Live, за да ја играм да не бара пари нешто такво? За симнување ќе ја најдам торент, ваму-таму. Барав по сајтов негде да видам ама неможам да најдам.

Ме интересира за играва Football Manager Live, за да ја играм да не бара пари нешто такво? За симнување ќе ја најдам торент, ваму-таму. Барав по сајтов негде да видам ама неможам да најдам.

Pay to play. :smir:

Најдов торрент за Moto Racer 3, downloadirav и кога го отворам фолдерот ми излегува тоа што е на сликата. (btw: сите делови се по 14,649 КВ) Што да правам натаму??

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    79 KB · Прегледи: 8
Ај помош малку во последно време која игра и да ја уклучам ме зафркава графиката нешто се појавуваат црни точки врска немам зошто се, и сега играв FIFA09 на 66-та ми се укочи, рестартирав и сега ова го дава а предходно (пред 1-2 месеци) играв без проблем.
untitlgjg.jpg
Нешто графичката те завркава..
Проби да ја смениш графиката:toe:

Најдов торрент за Moto Racer 3, downloadirav и кога го отворам фолдерот ми излегува тоа што е на сликата. (btw: сите делови се по 14,649 КВ) Што да правам натаму??

Ќе отвориш едно и ќе екстрактираш се од внатре.

Требало да се прави mount image..:tapp: . сега ако може и крак. од сабајле симнувам кракови, никој не работе. ( изгледа недела е... )

Требало да се прави mount image..:tapp: . сега ако може и крак. од сабајле симнувам кракови, никој не работе. ( изгледа недела е... )

Направи Mount Image, влези во цедето и провери по фолдерите, треба да има крак.

Да не знае некој како можам да ја играм Call of Juarez на интернет (multiplayer) внесвам serial number и email.Одам на некст и ми вика сервер тимеоут.

ПС играта не е оригинал :)

Да не знае некој како можам да ја играм Call of Juarez на интернет (multiplayer) внесвам serial number и email.Одам на некст и ми вика сервер тимеоут.

ПС играта не е оригинал :)

Сам си одговорил.

Знам али викам ај да прашам :kesa:

Освен ако некој друг не ти го даде неговиот cd-key (као што ми го дадоа мене за COD4:pos2:)

Ме76, имаш посебна тема за побарувања на игри, нека остане темава само за помош и совети околу игри.

Кога го пуштам тимот со кој играв на Master League на пес 09 ми се гаси играта чаре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom