Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ja mislam deka nema sansi da smenam se. Fala an pomosta ama ke ja simnam od dr mesto

зошто кога ќе ја уклуцам мотор гранд при 08 ми се појавува ова ??

Прегледај го приврзокот 11902

што да направам ??

Што конфигурација имаш ти и што ти бара играта?
Пробај инсталирај ја на друг РС за да знаеш дали е до играта нешто или до твојот РС.

Симнав update за Far Cry2 и сега не можам да ја стартува ми бара сериал, некој да има?

Hellsing напиша:
Симнав update за Far Cry2 и сега не можам да ја стартува ми бара сериал, некој да има?
Средив :)

Средив :)

Најди си (ако има) крак за таа верзија на FarCry.

Ако нема, реинстал на играта :)

Ај ако може најновиот пач за Дота - Гарена..
Нели кога оклучувам Гарена и одам на некој сервер и се оклучува Frozen Throne и од доле не е пачот 1.23 или 22 не се сеќавам как беше и неколку 5-6 бројки.
на мене се само 3 бројки, тоа не е тој пач и не ми се појавува тие што играт.

Епа вака сеа.Си ја купив Tom Clancy's H.A.W.X. и си идам дома да ја инсталирам.Обично само требе да го препознае .exe фајлот и да почне со стандардниот прозорец за инстлирање.Ама неќеше.Си викам кој кур сеа.И ми текна дека можда треба Севис пак 3.Ајде гледам у рид ми и требало СП 3.Го барав двадена и го најдов конечно.И си идам дома пред 15 минути и го инсталирав.И си викам ајде сеа че биде.И зимам пикам ЦД-то унатре и стискам на нешто шо би требало да изгледа како фајлот за инсталација.И стискам двапати и тадааааам:nesvest:.И ми текна „Да бее за КОД 4 јас наместо да го отворам фајлот кај што стое .ехе јас го пробуев да го инсталирам кракот.И ајде си викам сеа да го отворам .iso или така некако фалот.И стискам двапати да се отворе и тадаааааам:nesvest:.

Прво.. Tools - Folder Options - View - отштиклирај "Hide extensions for known file types".

Второ.. дај листа (слика) од сите фајлови што се на DVD-то.

Еве бе брат.Дај помагај ми се игра ми се плаче:jaj:

Ископирај ги сите фајлови во некој нов фолдер кај што ти се игрите, и пробај да ја пуштиш пак преку HAWX.exe од новиот фолдер. Ако пак ти ја јави истата грешка, инсталирај DirectX 9.0c и пробај уште еднаш.

Ај ако може најновиот пач за Дота - Гарена..
Нели кога оклучувам Гарена и одам на некој сервер и се оклучува Frozen Throne и од доле не е пачот 1.23 или 22 не се сеќавам как беше и неколку 5-6 бројки.
на мене се само 3 бројки, тоа не е тој пач и не ми се појавува тие што играт.
Aj бе некој?
Толко ли е тешко?

Еве бе брат.Дај помагај ми се игра ми се плаче:jaj:

Mене ова повеќе ми личи на копија од инсталирана игра одколку на инсталација.

Како некој веќе да ја инсталирал па фолдерот со copy-paste го стаил на CD.

Пробај симни си ја од торент, најсигурно.

Може ли некој да ми даде serial key за Caesar 4 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom