Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Кога го пуштам тимот со кој играв на Master League на пес 09 ми се гаси играта чаре?

Па кажи дали излегува некој ерор, или било што. Мора нешто да пишува кога ке се изгаси...

Па кажи дали излегува некој ерор, или било што. Мора нешто да пишува кога ке се изгаси...
Ништо ништо онака сама се гаси играта:nesvest: Играв ама после таа утакмца ми излезе еден турир ама ја не учествував на него ми даде тим со име ML UNITED и отидов формација ( да видам дали ми се истите играчи ) ми се изгасна . После ја пуштив отидов да пуштам лоадот од мастер лига и ми се гаси

Ништо ништо онака сама се гаси играта:nesvest: Играв ама после таа утакмца ми излезе еден турир ама ја не учествував на него ми даде тим со име ML UNITED и отидов формација ( да видам дали ми се истите играчи ) ми се изгасна . После ја пуштив отидов да пуштам лоадот од мастер лига и ми се гаси

Ако ја имаш рипуваната, до тоа е.

А што има везе тоа Reloaded , Rip ... ? Не го разбирам баш :) Мене кога ја симнував имаше Reloaded.

А што има везе тоа Reloaded , Rip ... ? Не го разбирам баш :) Мене кога ја симнував имаше Reloaded.

Рип ти е кога играта е намалена, мислам на големината и со бришење на некои (барем според тој што рипува) непотребни фајлови, и во голем број од игрите може да ти се случи на некое место да ги крахира играта бидејќи недостасува некој фајл. Искрено незнам како подобро да ти објаснам, слаба страна ми е тоа кога ќе треба да објаснам некој поим. А тоа Razor1911, RELOADED... се тимови(да ги наречам така) што ги кракират игрите.

Рип ти е кога играта е намалена, мислам на големината и со бришење на некои (барем според тој што рипува) непотребни фајлови, и во голем број од игрите може да ти се случи на некое место да ги крахира играта бидејќи недостасува некој фајл. Искрено незнам како подобро да ти објаснам, слаба страна ми е тоа кога ќе треба да објаснам некој поим. А тоа Razor1911, RELOADED... се тимови(да ги наречам така) што ги кракират игрите.
А тоа RELOADED има недостаток на фајлови ??? Зашто мене ми е Reloaded така да не би требало тоа да е проблем така ??? ( барем како што ми објасни :) )

А тоа RELOADED има недостаток на фајлови ??? Зашто мене ми е Reloaded така да не би требало тоа да е проблем така ??? ( барем како што ми објасни :) )

РИПуваните игри отстапуваат од оригиналната големина на играта. На пример, ако една игра е 5гб. Рипуваната верзија ке биде околу 2гб. Ти ќе го спуштиш рипот и кога ќе ја инстталираш играта, таа ќе си се врати во оригиналната големина (5гб). Финтата на риповите е да спуштиш помалце гб, а уствари да го добиеш истото. Како што кажа А1TEAM, при рипување, тој што рипува може да избрише некој фајл кој ке биде фатален. Така да, од риперите му верувам само на Скулптура. А RELOADED ти е нормална игра, во нормалната големина. 5гб спушташ, 5гб ќе си биде кога ќе ја инсталираш.

RELOADED се група на луѓе, кракери на заштита, го прават тоа најчесто за занимација. Слично како и Vitality, Deviance, Razor1911, Core итн... Во 99% од случаите тие користат retail верзии и не ги рипуват игрите, туку само прават кракуван .exe фајл (и некои други фајлови, по потреба во зависност од заштитата на играта). :smir:

Фала многу сега ми е јасно :) Ама сега проблемов ???? Како да го решам сама се гаси играта чаре ?:)

Сеа пробав да играм онака обично на пес истиот проблем првин мислев дека е до Master League ама не е така :nesvest: Некој случајно да не имал ист ваков проблем ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom