Кога го пуштам тимот со кој играв на Master League на пес 09 ми се гаси играта чаре?
Па кажи дали излегува некој ерор, или било што. Мора нешто да пишува кога ке се изгаси...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога го пуштам тимот со кој играв на Master League на пес 09 ми се гаси играта чаре?
Ништо ништо онака сама се гаси играта:nesvest: Играв ама после таа утакмца ми излезе еден турир ама ја не учествував на него ми даде тим со име ML UNITED и отидов формација ( да видам дали ми се истите играчи ) ми се изгасна . После ја пуштив отидов да пуштам лоадот од мастер лига и ми се гасиПа кажи дали излегува некој ерор, или било што. Мора нешто да пишува кога ке се изгаси...
Ништо ништо онака сама се гаси играта:nesvest: Играв ама после таа утакмца ми излезе еден турир ама ја не учествував на него ми даде тим со име ML UNITED и отидов формација ( да видам дали ми се истите играчи ) ми се изгасна . После ја пуштив отидов да пуштам лоадот од мастер лига и ми се гаси
А што има везе тоа Reloaded , Rip ... ? Не го разбирам башМене кога ја симнував имаше Reloaded.
А тоа RELOADED има недостаток на фајлови ??? Зашто мене ми е Reloaded така да не би требало тоа да е проблем така ??? ( барем како што ми објасниРип ти е кога играта е намалена, мислам на големината и со бришење на некои (барем според тој што рипува) непотребни фајлови, и во голем број од игрите може да ти се случи на некое место да ги крахира играта бидејќи недостасува некој фајл. Искрено незнам како подобро да ти објаснам, слаба страна ми е тоа кога ќе треба да објаснам некој поим. А тоа Razor1911, RELOADED... се тимови(да ги наречам така) што ги кракират игрите.
А тоа RELOADED има недостаток на фајлови ??? Зашто мене ми е Reloaded така да не би требало тоа да е проблем така ??? ( барем како што ми објасни)
А тоа RELOADED има недостаток на фајлови ??? Зашто мене ми е Reloaded така да не би требало тоа да е проблем така ??? ( барем како што ми објасни)
Фала многу сега ми е јасноАма сега проблемов ???? Како да го решам сама се гаси играта чаре ?
![]()
А случајно да не знаеш кај можам да ги најдам сејфовите од пес? ФалаПробај инсталирај ја од поново, со нов крак, и сите пачови.
А случајно да не знаеш кај можам да ги најдам сејфовите од пес? Фала![]()
Ја инсталирав од почеток пак исто :nesvest:Би требало да се во My Documents/Konami/PES 06/Saves, или слично.
Ја инсталирав од почеток пак исто :nesvest: