- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.896
- Поени од реакции
- 4.228
Eh?Ова е голем ден во светот на нас жените
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eh?Ова е голем ден во светот на нас жените
Јас сум сам у куќа, тука нема избори.Ова е голем ден во светот на нас жените, вие исмејувајте ме, покажете си го шовинизмот и кој е глава у куќа.
Еве уште еден трол, Rigil близнак да не ти е?Почнува да зборува Џо.
We don't seе blue states or red states we seе United States.
Хуман, скромен, грижлив, пресретлив, тотално спротивен од таа будала која ја водеше Америка во пропаст и конфликти во претходните 4 години.
Народот ги избира електорите, електорите избираат претседател, а не медиумите кои 92% емитуваа негативни вести за Трамп.Пардон, избирачки гласа, може и електронски да се наречат![]()
![]()
![]()
Раката на срце, главчето на страна.Почнува да зборува Џо.
Хуман, скромен, грижлив, пресретлив,
Прв пат во историјата е избрана жена прва генерација имигрант за потпретседател на УСА, и како што кажа вечерва, нашите ќерки сега можат да ги уживаат своите права и да видат дека како жена во иднина можат да бидат во врвот на една голема сила во светот.
Ќе заплачамПрв пат во историјата е избрана жена прва генерација имигрант за потпретседател на УСА, и како што кажа вечерва, нашите ќерки сега можат да ги уживаат своите права и да видат дека како жена во иднина можат да бидат во врвот на една голема сила во светот.
Продолжете, јас имам надеж дека мојте ќерки ќе уживаат во истите права како и сите мажи во државава, за кај нас во Македонија можеби ќе се деси за 100 години.Јас сум сам у куќа, тука нема избори.
Не те исмејувам тебе, туку Камала.![]()
Можеш, емоции се.Ќе заплачам
Светот имал кралици милениуми пред САД да постои...Прв пат во историјата е избрана жена прва генерација имигрант за потпретседател на УСА, и како што кажа вечерва, нашите ќерки сега можат да ги уживаат своите права и да видат дека како жена во иднина можат да бидат во врвот на една голема сила во светот.
Тоа е друго 20, зборувам за блиска историја не милениуми позади нас.Светот имал кралици милениуми пред САД да постои...
Секако дека ќе уживаат, но како дел од пица забавите на Бајден и дружинатајас имам надеж дека мојте ќерки ќе уживаат во истите права како и сите мажи во државава
Добро, тогаш напомени дека живееш во заостаната земја која ова го рачуна за чудо... Иначе и поблиската историја живееле жени и императорки кои оставиле голем печат во историјата, на пример Викторија, Елизабета...Тоа е друго 20, зборувам за блиска историја не милениуми позади нас.
Имаш надеж дека твоите ќерки ќе бидат избрани за running mate на некој моќен маж, и ќе добијат почесна функција во негова сенка? Јака надеж, си ебало мајката...Продолжете, јас имам надеж дека мојте ќерки ќе уживаат во истите права како и сите мажи во државава, за кај нас во Македонија можеби ќе се деси за 100 години.