Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
И уште една иронија. Викаат дека Трамп се кандидирал за Претседател да му се одмазди на Обама.
Сега изгуби од неговиот потпретседател. :D

Почнува да зборува Џо.
We don't seе blue states or red states we seе United States. :cuc:
Хуман, скромен, грижлив, пресретлив, тотално спротивен од таа будала која ја водеше Америка во пропаст и конфликти во претходните 4 години.

Ова е голем ден во светот на нас жените, вие исмејувајте ме, покажете си го шовинизмот и кој е глава у куќа.
Јас сум сам у куќа, тука нема избори.

Не те исмејувам тебе, туку Камала. :)

Почнува да зборува Џо.
We don't seе blue states or red states we seе United States. :cuc:
Хуман, скромен, грижлив, пресретлив, тотално спротивен од таа будала која ја водеше Америка во пропаст и конфликти во претходните 4 години.
Еве уште еден трол, Rigil близнак да не ти е?

Пардон, избирачки гласа, може и електронски да се наречат :) :) :)
Народот ги избира електорите, електорите избираат претседател, а не медиумите кои 92% емитуваа негативни вести за Трамп. :)

Прв пат во историјата е избрана жена прва генерација имигрант за потпретседател на УСА, и како што кажа вечерва, нашите ќерки сега можат да ги уживаат своите права и да видат дека како жена во иднина можат да бидат во врвот на една голема сила во светот.

Прв пат во историјата е избрана жена прва генерација имигрант за потпретседател на УСА, и како што кажа вечерва, нашите ќерки сега можат да ги уживаат своите права и да видат дека како жена во иднина можат да бидат во врвот на една голема сила во светот.
Ќе заплачам

Јас сум сам у куќа, тука нема избори.

Не те исмејувам тебе, туку Камала. :)
Продолжете, јас имам надеж дека мојте ќерки ќе уживаат во истите права како и сите мажи во државава, за кај нас во Македонија можеби ќе се деси за 100 години.
Автоматски споено мислење:

Ќе заплачам
Можеш, емоции се.

Светот имал кралици милениуми пред САД да постои...

јас имам надеж дека мојте ќерки ќе уживаат во истите права како и сите мажи во државава
Секако дека ќе уживаат, но како дел од пица забавите на Бајден и дружината :tvg:

Тоа е друго 20, зборувам за блиска историја не милениуми позади нас.
Добро, тогаш напомени дека живееш во заостаната земја која ова го рачуна за чудо... Иначе и поблиската историја живееле жени и императорки кои оставиле голем печат во историјата, на пример Викторија, Елизабета...

Продолжете, јас имам надеж дека мојте ќерки ќе уживаат во истите права како и сите мажи во државава, за кај нас во Македонија можеби ќе се деси за 100 години.
Имаш надеж дека твоите ќерки ќе бидат избрани за running mate на некој моќен маж, и ќе добијат почесна функција во негова сенка? Јака надеж, си ебало мајката...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom