Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Да и ако сменат презиме, за да се по проамериканизирани.
Иначе Американка е и оваа Камала, не ти гледам логика во муабетиве, така да според муабетов и кога ќе дојде моментот на одлука, американските жени пак ќе бидат пред твоите или било кои други жени од надвор, некако беспотребно притресување гледам тука. Кажаа погоре, прво и најбитно е да ги бива, посебно ако се од надворешно потекло.

Искрено ни на крај памет не мислев на тебе тука. Не мислев ни стриктно за луѓе на форумов, повеќе глупости се изначитав на ФБ. Ова ми е прво мислење на тема Трамп vs Бајден после изборите, си ме помешал нешто со друг. Така да кулирај, не беше за тебе постот. :)
Генерализираше, а во таа група сум и јас. Не дека ми е грижа, ама тоа е веќе 3-4 пат да прочитам за 5Г или Ковид теорија на заговор и оние кои гласаат или пишуват на форумов и се за Трамп! :)

А вас па Борјан, Тричко и Боби Христов ви ги отворија
Не пратам јас такви шарлатани. Само релевантни странски медиуми како DW, CNN, BBC итн. а избегавам фејк њуз од медиуми како FOX исл.

Искрено ни на крај памет не мислев на тебе тука. Не мислев ни стриктно за луѓе на форумов, повеќе глупости се изначитав на ФБ. Ова ми е прво мислење на тема Трамп vs Бајден после изборите, си ме помешал нешто со друг. Така да кулирај, не беше за тебе постот. :)
Генерализираше признај...

Не пратам јас такви шарлатани. Само релевантни странски медиуми како DW, CNN, BBC итн. а избегавам фејк њуз од медиуми како FOX исл.
Јас само баба Олга ја пратам. Таа е најдобриот медиум во државава.
Автоматски споено мислење:

Генерализираше признај...
Одам да пишам нешто за Ердоган, Путин, 5Г и некоја теорија на заговор за Ковид. Да не се двојам од групата.

Туку што ги наброја најголемите перачи на мозок во Сад и светот

Генерализираше, а во таа група сум и јас. Не дека ми е грижа, ама тоа е веќе 3-4 пат да прочитам за 5Г или Ковид теорија на заговор и оние кои гласаат или пишуват на форумов и се за Трамп! :)

Па кога веќе збориме конкретно за форумов, ако прочепкаш низ темите ќе видиш дека баеги од тие што се за Трамп вртат муабети за теории на заговор слични на овие што ги пишав по другите теми. Голем дел од нив истовремено не пропуштаат прилика и да ги пофалат Путин или Ердо.

Па кога веќе збориме конкретно за форумов, ако прочепкаш низ темите ќе видиш дека баеги од тие што се за Трамп вртат муабети за теории на заговор слични на овие што ги пишав по другите теми. Голем дел од нив истовремено не пропуштаат прилика и да ги пофалат Путин или Ердо.
Тие подржувачи на диктатори и фашисти се што би рекла бившаата министерка Гоца човечиња. Луѓе без слободоумност и идентитет. Голтаат све што ќе слушнат од лидерот и се склони кон насилство, ширење на омраза и разноразни манипулации. Не за џабе откако Трамп дојде на власт се зголеми за десетици пати говорот на омраза.

Знам, ама Камала е прва имигрант и црна жена, тоа сакам да го потенцирам, има надеж и за мојте кој не се родени овде, да се изборат на високи функции, без да бидат турнати настрана затоа што не се родени овде.

А овие како успеале?

Тие подржувачи на диктатори и фашисти се што би рекла бившаата министерка Гоца човечиња. Луѓе без слободоумност и идентитет. Голтаат све што ќе слушнат од лидерот и се склони кон насилство, ширење на омраза и разноразни манипулации. Не за џабе откако Трамп дојде на власт се зголеми за десетици пати говорот на омраза.
На кој ли начин ви се стварат тие синапси у глава баш ме интересира...

На кој ли начин ви се стварат тие синапси у глава баш ме интересира...
Како не ти е јасно, ти кажа дека ги следи само DW, CNN, BBC, ама Fox не, веројатно пошто е републикански. Ама излеа не му кажале дека и тој им го купија па сеа известува против републиканците :icon_mrgr:

Како не ти е јасно, ти кажа дека ги следи само DW, CNN, BBC, ама Fox не, веројатно пошто е републикански. Ама излеа не му кажале дека и тој им го купија па сеа известува против републиканците :icon_mrgr:
Она што е најинтересно и сакам да го знам дали има северџан што не е за Бајден :D

Олбрајт и Омар им биле модели. :facepalm:

Првата правдаше убиство на 500.000 деца и праќаше жени во пеколот, оние кои нема да гласаат за Хилари.

Втората наводно се омажила за својот брат. Секако првото и второто не можат да се мерат, со напомена пак дека второто е шпекулација која Омар не ја негираше кога беше актуелна. Може нешто се променило од тогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom