- Член од
- 1 април 2018
- Мислења
- 2.138
- Поени од реакции
- 4.162
Со парите за Скопје 2014Со кои тоа пари ќе направеше патишта и автопати низ цела Македонија?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со парите за Скопје 2014Со кои тоа пари ќе направеше патишта и автопати низ цела Македонија?![]()
Со парите за Скопје 2014
Jas samo soodvetno mu replicirav na clenot Kano. Pak ke povtoram lesno e da bides dijasporski prekuokeanski tastatura "patriot" na razdalecenost od xx iljadi km i da zivees vo moderen i bogat svet so nekolku iljadi dolari mesecno, no neka dojdat tie "patrioti" tuka vo ovaa Balkanska vukojebina da ziveat i potat supak za dveste bezvredni evra plata i pak neka izigravaat golemi patriotista !
Ноторен факт е и дека немаше ковид криза у 2014, а има општо светска ковид криза у 2020/21..
Молимте само Грујо со Скопје 2014 не ми го браните. За хејтање се сите политичари, имале можда и добри страни Ок, ама за Скопје 2014 плиссс... со таа милјарда€ и клинички центар ќе направеше и гас и канализација у Скопје ќе донесеше у сите населени места. А не циркузи да праи што пола се распаднаа веќе ради силните ветришта, од што беа фуш праени со ваннаби мермер и сл.
Сето тоа само поради начелно изворната цел со братучедчето - крадење.

Mešanjeto na parite za spomenici so tie za zgradite na OJO, Ustaven, Teatarot, Opera i balet, Muzejot.... e isto kako da kažiš nie makedoncite i kinezite sme 1,5 milijardi luđe zaednoСо парите за Скопје 2014
Премиерот Зоран Заев смета дека собранискиот спикер Талат Џафери со обраќањето на албански јазик во европскиот парламент го прекршил Уставот, но нема да бара од него одговорност за тоа.
– Талат Џафери го прекрши Уставот со тоа што се обрати во европскиот парламент на албански јазик. Имаше три сесии, на двете се обрати на македонски, на третата на албански. Нема да побарам одговорност, очекувам од претседателот да објасни. Политичарите треба да тргнеме од себе и да бидеме пример како треба да се однесуваме, односно да го почитуваме Уставот – рече Заев во иџзјава по отворсање на затворен пазар во Виница.
За разлика од премиерот, ВМРО-ДПМНЕ најави тужба за собранискиот спикер поради тоа што не го почитувал Уставот и на меѓународно ниво се обратил на албански јазик спротивно на Уставот.
За да направиш патишта и автопати низ цела Македонија треба да трошиш по едно Скопје 2014 годишно како reoccurring трошок за нивно оддржување. Плус уште 10тина СК2014 унапред, за да ги изградиш.Со парите за Скопје 2014
Додека сме на темата Ск2014-та.....Ватикан баш и не се согласува со талибанските чекори на рушење на споменици, и фино лепо ,,го замолиле,, Пендаровски да се догради споменикот на Нена Тереза...За да направиш патишта и автопати низ цела Македонија треба да трошиш по едно Скопје 2014 годишно како reoccurring трошок за нивно оддржување. Плус уште 10тина СК2014 унапред, за да ги изградиш.
telma.com.mk
Како бе ни еднаш не ја споменувате швицарската дијаспора???Еднаш барем да ја спомневте.Epa sto da pravam be druze sekako deka ke veam dvoglavi orli so moite komsii Kreshnik, Driton i Blerim. Ne sum jas kako vas dijasporskite prekuokeanski "patrioti" koi ziveat po Ameriki, Kanadi i Avstralii i kade komsii si imate fini kulturni moderni Englezi![]()
Како бе ни еднаш не ја споменувате швицарската дијаспора???Еднаш барем да ја спомневте.
Epa sto da pravam be druze sekako deka ke veam dvoglavi orli so moite komsii Kreshnik, Driton i Blerim. Ne sum jas kako vas dijasporskite prekuokeanski "patrioti" koi ziveat po Ameriki, Kanadi i Avstralii i kade komsii si imate fini kulturni moderni Englezi![]()
Миленко има далеку позастрашувачки теми и за разлика од овие има далеку поголема телевизиска застапеност.![]()
Што викаш ти? Да ги викнеме Мирка, Миленко, Тодор Петров и остала националистичка компанија и да продискутираме за Голема Македонија а?
Еве ви го и гласачкото ливче од 1992год.
![]()
Сонот е жив и никогаш нема да умре. Сакали ти тоа да го признаеш јавно или не!!!!
Џабе се трудиш да ја деминизираш работава. На заебанција демек. За 10-20год. кога ќе постигнете целите пак ќе бидеш тој циникот кој се подбива. Тоа ви е во кодот генетски да се циници
Обично по устав, работодавачот бара одговорност од работникот, а не обратно. Овде Собранието е над Владата, и Собранието му ја дава и му ја зема власта на Премиерот .Не би ме чудело после неколку дена да следи извинување од кловнов кон Џафери, бидејќи се дрзнал да очекува Џафери да објасни зошто го прекршил Уставот.
Заев: Џафери го прекриши Уставот, но нема да барам негова одговорност
...да не беше изградена салата со купола во Собрание ќе одржеа утре сабајле седница за време на пандемија, да не беа изградени спортските сали ќе имаа каде да ја изведат масовната вакцинација, да редам уште?Со парите за Скопје 2014
...да не беше изградена салата со купола во Собрание ќе одржеа утре сабајле седница за време на пандемија, да не беа изградени спортските сали ќе имаа каде да ја изведат масовната вакцинација, да редам уште?