Pokémon GO

• Креатор на темата Креатор на темата JenniferLopez
  • Време на започнување Време на започнување

Од play store само со proxy може да се симне, иначе мора преку apk.
http://www.apkmirror.com/apk/nianti...lease/pokemon-go-0-29-2-android-apk-download/ eве ти најнова верзија.
Кога и да ја пуштам ми вика дека се полни серверите и да се вратам покасно. Стварно се полни или ме дупи нешто?

Јас сум на амерички акаун на App Store и си ја симнав ама не се пали. Крешува на старт... Имаше некој ваков проблем?
Веќе 2 дена серверите се под ДДОС ннапад од хакери. Нонстоп има проблеми.

Stop making Pokemon Go the scapegoat for human stupidity.

Да сумираме:
Играта не е проблемот.
Проблемот се глупите луѓе.
Ова се однесува и на животот во целина.
Престанете да бидете глупи.
Толку.

Можам само да замислам уште колки игри базирани на овој концепт ќе излезат.

Одете лечете се, не ви смета ништо друго, посебно во државава ама PokemonGo е најголемиот проблем.. Мислам хелоу, тоа што дремевме скоро цела младина дома пред компјутер и квачевме јајца е боље, ама излезе игра за која што мора да одиш и тоа е таа глупост, тоа дело на ЃАВОЛОТ. Не сте ми јасни вие македонците мајке ми, у каква држава само живеам тоа е неверојатно, и цело време едни исти дебили ги среќавам у различни теми и цело време се против нешто.[DOUBLEPOST=1468759497][/DOUBLEPOST]
Има pokestops каде што ти дава бесплатни ствари као топки напивки и слично, има gyms кај шо уствари се оддржуваат битките, ама поставени се на одредена локација и мораш да отидеш пред нив за да правиш нешто, а за битки мораш да имаш доста јак покемон со многу CP за да не изгубиш :)
2639479-pokemon_gay.jpg
^^^ Извести не кога ќе го уловиш.

Сега треба за Dragon Ball да направат. 7 топки низ цел свет кој ќе ги собери, компанијата ќе му исполни некаква желба :icon_lol: Па да почниме да се колиме меѓусебе :zloo:[DOUBLEPOST=1468796568][/DOUBLEPOST]
Покрај тоа што неделава човек изгази 80 души со камион, дефинитивно играва што мотивира да пешачиш и социјализираш е најголемата трагедија.
Се гледа кој е верен аниме фан :love:

Нема да излезат пошо е невозможно. Ниантик со Ингрес ја градеше датабазава со години така да нема да излезе ништо подобро. Само можда копии од лакоми гомналуѓе кои се желни за малку внимание.

Иначе, за погодлемио дел од луѓето.

Има андроид телефон од 600 евра,
Не знае .апк да си инсталира. :pos:

Кој незнае .апк да инсталира под казна телефонот му го зимаме. Иначе знае некој кога ќе излезе кај нас у плеј стор? Јас ќе си чекам орг, поштено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom