Pokémon GO

• Креатор на темата Креатор на темата JenniferLopez
  • Време на започнување Време на започнување
Како тоа ги фаќате Покемоните?o_O

:pos::pos::pos::pos:Teska zaraza fana 4 samo kaj mene doma.

А да фанеш троа да подзачистиш дома не ти е зараза;)

mn mi se dopagja koa sum vo kontakt so vakvi vozvisni i kompletirani bitija na forum,mi se dopaga sto si go imas sredeno zivotot i imas vreme da delis soveti na drugi so da pravat so nivniot!aj sea labavo napusti

mn mi se dopagja koa sum vo kontakt so vakvi vozvisni i kompletirani bitija na forum,mi se dopaga sto si go imas sredeno zivotot i imas vreme da delis soveti na drugi so da pravat so nivniot!aj sea labavo napusti
Па ти не ме пушташ, си се закачил/а како пијавица за мене...ако не те бендисува мојата крв ој ти ЛАБАВО НАПУШТИ...коцка коцка коцкица, како и да те заврти човек од сите страни си иста:pos::pos:

И шо само ги собираш? Нема ли борби битки такви работи?

Играва е одличен начин за да ги собереш на куп сите хејтери и да ги помножиш со нула. Као, кур ме боли што мислите вие, мене ми е убаво, вие можете гомна да јадете цел живот... I simply don't care :)

Колку ми е убаво што имам windows phone ни покемон ни снепчет, глава не ме боли. :D

Na IOS probuvam da ja simnam mi vika not available in your country. Probav i store da menjam pak nejke. Care?

Apk спуштете,досега 3 покемони фатив. 2 дома 1 надвор на улица. GPS и интернет треба обавезно за играва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom