G
Ја не ја знаев финтата и кога дознав веќе ја играв, а не ми се почнува од почеток си иам арни покемони плус 7ми левел сум
Кога и да ја пуштам ми вика дека се полни серверите и да се вратам покасно. Стварно се полни или ме дупи нешто?Од play store само со proxy може да се симне, иначе мора преку apk.
http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-2-release/pokemon-go-0-29-2-android-apk-download/ eве ти најнова верзија.
Стварно се полни..Кога и да ја пуштам ми вика дека се полни серверите и да се вратам покасно. Стварно се полни или ме дупи нешто?
Веќе 2 дена серверите се под ДДОС ннапад од хакери. Нонстоп има проблеми.Јас сум на амерички акаун на App Store и си ја симнав ама не се пали. Крешува на старт... Имаше некој ваков проблем?
Одете лечете се, не ви смета ништо друго, посебно во државава ама PokemonGo е најголемиот проблем.. Мислам хелоу, тоа што дремевме скоро цела младина дома пред компјутер и квачевме јајца е боље, ама излезе игра за која што мора да одиш и тоа е таа глупост, тоа дело на ЃАВОЛОТ. Не сте ми јасни вие македонците мајке ми, у каква држава само живеам тоа е неверојатно, и цело време едни исти дебили ги среќавам у различни теми и цело време се против нешто.[DOUBLEPOST=1468759497][/DOUBLEPOST]
Има pokestops каде што ти дава бесплатни ствари као топки напивки и слично, има gyms кај шо уствари се оддржуваат битките, ама поставени се на одредена локација и мораш да отидеш пред нив за да правиш нешто, а за битки мораш да имаш доста јак покемон со многу CP за да не изгубиш![]()
Уловен е веќе wink winkПрегледај го приврзокот 152541
^^^ Извести не кога ќе го уловиш.
Сега треба за Dragon Ball да направат. 7 топки низ цел свет кој ќе ги собери, компанијата ќе му исполни некаква желбаМожам само да замислам уште колки игри базирани на овој концепт ќе излезат.
Се гледа кој е верен аниме фанПокрај тоа што неделава човек изгази 80 души со камион, дефинитивно играва што мотивира да пешачиш и социјализираш е најголемата трагедија.
Нема да излезат пошо е невозможно. Ниантик со Ингрес ја градеше датабазава со години така да нема да излезе ништо подобро. Само можда копии од лакоми гомналуѓе кои се желни за малку внимание.Можам само да замислам уште колки игри базирани на овој концепт ќе излезат.
пробај последна верзија симни од apkmirrorБарем за овој проблем со парсинг да помогне ????