Има pokestops каде што ти дава бесплатни ствари као топки напивки и слично, има gyms кај шо уствари се оддржуваат битките, ама поставени се на одредена локација и мораш да отидеш пред нив за да правиш нешто, а за битки мораш да имаш доста јак покемон со многу CP за да не изгубишИ шо само ги собираш? Нема ли борби битки такви работи?
Zosto si rasipuvac na zabavi,sekako koga sedis so prijateli vo kafic 80% od niv zjapaat vo telefonite i se vo stilot"Ja vide onaa so koj otisla na odmor" ili "Mi stavi like sigurno mu se dopagam".Mislam po moronsko od toa nema ili pak selfinjata vo WC.Barem vaka i nie sto ne sme mnogu po telefonive ke imame nekakva korist.I mene ne mi smeta jas si fativ 25 deneska ama moram da odam topki da si zemam.Одете лечете се, не ви смета ништо друго, посебно во државава ама PokemonGo е најголемиот проблем.. Мислам хелоу, тоа што дремевме скоро цела младина дома пред компјутер и квачевме јајца е боље, ама излезе игра за која што мора да одиш и тоа е таа глупост, тоа дело на ЃАВОЛОТ. Не сте ми јасни вие македонците мајке ми, у каква држава само живеам тоа е неверојатно, и цело време едни исти дебили ги среќавам у различни теми и цело време се против нешто.[DOUBLEPOST=1468759497][/DOUBLEPOST]
Има pokestops каде што ти дава бесплатни ствари као топки напивки и слично, има gyms кај шо уствари се оддржуваат битките, ама поставени се на одредена локација и мораш да отидеш пред нив за да правиш нешто, а за битки мораш да имаш доста јак покемон со многу CP за да не изгубиш![]()
Ај препрочитај ми го постотZosto si rasipuvac na zabavi,sekako koga sedis so prijateli vo kafic 80% od niv zjapaat vo telefonite i se vo stilot"Ja vide onaa so koj otisla na odmor" ili "Mi stavi like sigurno mu se dopagam".Mislam po moronsko od toa nema ili pak selfinjata vo WC.Barem vaka i nie sto ne sme mnogu po telefonive ke imame nekakva korist.I mene ne mi smeta jas si fativ 25 deneska ama moram da odam topki da si zemam.
Многу си конфузен баткаАј препрочитај ми го постот![]()
Duboko se izvinjavam morav da go preprocitam za da ukapiram.So obzir deka imas poznavanje za igrata valjda i ti ja igraes.Ај препрочитај ми го постот![]()
Мене ми е уште поубаво зашто имам Нокиа Експрес Мјузик и Сони Ериксон Вокмен. Интернет за овие телефони е виша технологија а не игрици со камера.Колку ми е убаво што имам windows phone ни покемон ни снепчет, глава не ме боли.![]()
I don't think soМногу си конфузен батка![]()
http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-0-release/pokemon-go-0-29-0-android-apk-download/И ја кога пробав да ја симнам на Galaxy S4 ми вика not available in your country.
Од play store само со proxy може да се симне, иначе мора преку apk.И ја кога пробав да ја симнам на Galaxy S4 ми вика not available in your country.
Барем за овој проблем со парсинг да помогне ????Ај де се отвори темичкава,ќе си прашам.Ја симнав играва на Самсунг с4.Но при сама инсталација на стартот ми кажува,проблем парсинг пакет..? фих за ова![]()