Pokémon GO

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
:pos::pos::pos::pos:probas da go fanes a pritoa pazes i da ne pogines.Mislam u najlosiot slucaj ke stanes poznat vo svetot.Zamisli naslov po zoltata stampa"Zagina sakajki da go fati Pikacu"[DOUBLEPOST=1468758032][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
S

staycalm

Гостин
Одете лечете се, не ви смета ништо друго, посебно во државава ама PokemonGo е најголемиот проблем.. Мислам хелоу, тоа што дремевме скоро цела младина дома пред компјутер и квачевме јајца е боље, ама излезе игра за која што мора да одиш и тоа е таа глупост, тоа дело на ЃАВОЛОТ. Не сте ми јасни вие македонците мајке ми, у каква држава само живеам тоа е неверојатно, и цело време едни исти дебили ги среќавам у различни теми и цело време се против нешто.[DOUBLEPOST=1468759497][/DOUBLEPOST]
И шо само ги собираш? Нема ли борби битки такви работи?
Има pokestops каде што ти дава бесплатни ствари као топки напивки и слично, има gyms кај шо уствари се оддржуваат битките, ама поставени се на одредена локација и мораш да отидеш пред нив за да правиш нешто, а за битки мораш да имаш доста јак покемон со многу CP за да не изгубиш :)

Последно уредено од модератор:
Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Одете лечете се, не ви смета ништо друго, посебно во државава ама PokemonGo е најголемиот проблем.. Мислам хелоу, тоа што дремевме скоро цела младина дома пред компјутер и квачевме јајца е боље, ама излезе игра за која што мора да одиш и тоа е таа глупост, тоа дело на ЃАВОЛОТ. Не сте ми јасни вие македонците мајке ми, у каква држава само живеам тоа е неверојатно, и цело време едни исти дебили ги среќавам у различни теми и цело време се против нешто.[DOUBLEPOST=1468759497][/DOUBLEPOST]
Има pokestops каде што ти дава бесплатни ствари као топки напивки и слично, има gyms кај шо уствари се оддржуваат битките, ама поставени се на одредена локација и мораш да отидеш пред нив за да правиш нешто, а за битки мораш да имаш доста јак покемон со многу CP за да не изгубиш :)
Zosto si rasipuvac na zabavi,sekako koga sedis so prijateli vo kafic 80% od niv zjapaat vo telefonite i se vo stilot"Ja vide onaa so koj otisla na odmor" ili "Mi stavi like sigurno mu se dopagam".Mislam po moronsko od toa nema ili pak selfinjata vo WC.Barem vaka i nie sto ne sme mnogu po telefonive ke imame nekakva korist.I mene ne mi smeta jas si fativ 25 deneska ama moram da odam topki da si zemam.

S

staycalm

Гостин
Zosto si rasipuvac na zabavi,sekako koga sedis so prijateli vo kafic 80% od niv zjapaat vo telefonite i se vo stilot"Ja vide onaa so koj otisla na odmor" ili "Mi stavi like sigurno mu se dopagam".Mislam po moronsko od toa nema ili pak selfinjata vo WC.Barem vaka i nie sto ne sme mnogu po telefonive ke imame nekakva korist.I mene ne mi smeta jas si fativ 25 deneska ama moram da odam topki da si zemam.
Ај препрочитај ми го постот :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.024
Колку ми е убаво што имам windows phone ни покемон ни снепчет, глава не ме боли. :D
Мене ми е уште поубаво зашто имам Нокиа Експрес Мјузик и Сони Ериксон Вокмен. Интернет за овие телефони е виша технологија а не игрици со камера.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Додека сите зборат за играта Pokemon GO или за тоа дека Покемон се вратил, јас сеуште не ни ја знам точната приказна за што се збори. Но претпоставувам дека ова е уште една од работите од типот Фејсбук кои ќе ги натераат луѓето по цел ден да дремат пред компјутер/телефон.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Ова игричево ја зголеми вредноста на Нинтендо за 8 МИЛИЈАРДИ долари.

Економија во 2016

O

ob1

Гостин
И ја кога пробав да ја симнам на Galaxy S4 ми вика not available in your country.

Ф

Флеш

Гостин
Ај де се отвори темичкава,ќе си прашам.Ја симнав играва на Самсунг с4.Но при сама инсталација на стартот ми кажува,проблем парсинг пакет..? фих за оваo_O
Барем за овој проблем со парсинг да помогне ????

Член од
25 февруари 2016
Мислења
63
Поени од реакции
22
Јас сум на амерички акаун на App Store и си ја симнав ама не се пали. Крешува на старт... Имаше некој ваков проблем?

Kajgana Shop

На врв Bottom