Подочници - чест или страшен проблем

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Имам, сиви малку :) :( Многу спијам затоа , т.е. не спијам. Секогаш сум будна до раните утрински саати, а станувам рано...

кажете некога фора за “бришење“ на подочњаците (besides a good night sleep)....??

Од подочници веќе не се ни гледам у огледало. Последен пат коа се видов, викнав полиција. :pos2:

haha sexy podocnjak,smesnoooooooo:tapp::pos2:
Што се смееш, ја првата изгора на подочњак ја фатив.
Ако се многу изразени и модри, треба да се проверат бубрези. Ако се од оние попигментираните - кафенки, нема спас. Тоа е тоа.

I јас се палам на подочњаци и истоштени лица да си ибам векот! Clive Owen во The International:drk::drk:
Инаку подочњаци во нормални денови кога спијам по 5-6 саати немам!
Но, има периоди кога спијам на рати, устври преспивам oд 2 до 3 по полноќ, од 5 до 7 и тако даље што секако дека резултира со дупки под очиве и неверојатна хиперактивност!
Сесија=подочњак
Сесија+предпразнични саемски журчиња=дабл подочњак

Од декоративна козметика не се одбирам многу! Коректори, пудри слабо! Си ги оставам да си висат на лицево, убаи ми се!:pipi:

иам јас ама мојве безбојни се... само ко ќе станам од сабајле сум потечена толку многу, шо не ми се глеет очиве веќе.. ама имат еден мн убав крем од Nivea Visage - aqua beauty anti shadow eye cream... Мислам дек помагат т.е помагат стварно.. :pipi:

Abe lugje ne cudete se od kade podocnici ako ne ste se naspale kako so treba :) Inaku podocnici mozat da se javat i pri promena na vremeto , ako ne isceznuvaat , mozi da se ima nekoj problem so bubrezite , ili so crniot drob . Od nekoe truenje , mozi od otrovi ( pusacite i pijanicite ic neka ne se ni prasuvaat od kade jas podocnici ) a mozi i od premnogu zemanje na nekoj vitamin pa stanal toksicen za drobot , inaku TALIKA EYE DETOX e najefikasen stik za podocnici so sum go probal ali skap e da mu ebam mamata a za 28 upotrebi e. Ali stvarno efikasen e . GARANTIRAM :)

Со количеството на никотин што го внесувам во себе и премалку сон во последно време од зафатеност, стандард ги имам на мене.
Пудро ако мораат да ме видат многу луѓе, ништо ако имам среќа да останам сама или со дечко ми.

Ja boga mi cel zivot si imam podocnjaci i se naviknav na niv.A imam ispitano i bubrezi i se e vo red so niv znaci ne doaga problemot od bubrezite,spijam i poveke od dovolno pa bi rekla deka ne se ni od nespienje ete taka ednostavno si gi imam i kraj.Stavam korektor koga se sminkam no mislam deka ni toa ne pomaga ne gi pokriva totalno.

Ај на вас женските пак ви е полесно да излезете на крај со подочници. Малку пудра, ова-она и не се познаваат толку. Ама на нас машките замислете како ние:uvo:. Стануваш целиот потечен со подочници и ти нема спас (освен за транвеститите кои немаат вакви машки проблеми :pos2::pos2:).

јас сабајле кога ке станам така како вампир во очите цел потечен...кога ке ме види некој да избега :pos2:....и до пред некое време имав проблеми со подочњаци...ама сега не се имам видено у огледало дали имам :tapp:

Имам, сиви малку :) :( Многу спијам затоа , т.е. не спијам. Секогаш сум будна до раните утрински саати, а станувам рано...

Понекогаш ми се дешава и мене истово имам сиви малку кога не сум наспан. :)

Имам понекогаш, многу ретко. Памтам само 2 пати до сега да сум имала подочњаци, фала богу неам проблеми со нив :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom