Подочници - чест или страшен проблем

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Сега за сега немам проблеми со подочниците :)

Imam podocnjaci koga ne sum spiena,imam potemno okolu oci a so make up totalno mi se prikrivaat,no nekogas od prespanost ili ne znam sto mi otekuva pod oci pa kako zaba sum:vozbud:e toa so make up ne moze da se skrie

jas imam eden drugar koj ima podocnjaci i na vremeto go zafrkavaa site posebno klosarite i znaete to bese za vreme na pubertet i sekako on se razocaruvase...ama denes tie pak sto mu vikaa ne znaat da vrzat dva zbora a kamo li da si fatat zenska pojke se druzat so alkohol:toe:

Imam podocnjaci,odvratni se,temni,bas ona "narkomanski" da ne recam.Ne mi se oteceni,ama temni mi se,ponekogas ako se gledam od podaleku ne mi se poznavaat ocive,tuku samo temni krugovi,stvarno e..:nesvest:

Gi pokrivam so pudra i to e to.Znam deka nesto so crn drob ili bubrezi ima vrska,mozi treba da proveram,ama aj...

Не сум имала никогаш проблеми со подочњаци, така да за мене тоа воопшто не претставува проблем

da imam primeteno kaj mnogu drugarki deka imaat podocnici , jas licno nemam nikogas ili recisi nikogas osven koga sum pre pre morena pa imam mali liniicki pod ocite , fala mu na gospod

Стално имам подочњаци и тоа големи!
Дај некој нека каже лек:)

Стално имам подочњаци и тоа големи!
Дај некој нека каже лек:)

Редовно облоги од чај од камилица, земи газа парчиња, потопиги во чајот, и држи ги 1 саат одприлика. Применувај секој 2-3 дена немој многу често да не го направиш местото преосетливо, неседи пред ПЦ послем вадење на облогите, можеш да излезеш надвор и да прошеташ. :smir:

Искрено многу ми сметаат и ми се честа појава , инаку ги прекривам со малку пудра и решен проблем ! :smir:

Цел живот си имам подочњаци, дека имам светол тен многу ми се познаваат:icon_conf Ама си имам едно коректорче од орифлејм и тоа ми решава донекаде работа :wink:

имам и тоа како јама ми се....а тоа се должи на моето НЕспиење некогаш и по неколку дена :kesa:

Леле, имам ептен голем проблем со подочници и ептен ме нервираат. :icon_neut
Ама ќе се обидам да го применам тоа што Sp4wN му го пиша на ЃаволРулз, се надевам дека ќе има резултати. :)

Подочници имам секогаш 24/7. Некогаш се изразени многу (како наркоман сум или како после барска тепачка), некогаш се познаваат малку ама не ми претставуваат некој комплекс едноставно си ги имам и ако ми е кеф ке ги покријам со пудра или коректор ако не нека си висат баш ми е гајле :tv:

ги имам на моменти само..како на пример после тешко пијанство,или повеќе непроспиени ноќи...и не дај боже тогаш да ти излезам навечер...ќе се уплашиш:pos:

па како и секој дремач пред пц и јас имам но не се познаваат баш многу оти сум баш бел... имам тен XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom