Подочници - чест или страшен проблем

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ретко ми се појавуваат подочници и тоа ко ќе не сум донаспан. За да ги немам си легнувам да спијам и си го надохнадувам останатото време шо не сум го спал.

Луѓе ја патам од хронична несоница па си немам проблеми со подочници...шо знам таков сум не ми се одразува тоа физички не се познава на мене дека сум ненаспан или слично така да за мене воопшто и не преставуваат проблем....ми се појавуваат понекогаш ама многу ретко....

Ау најгрозно нешто на светот ми се подочниците, ги жалам луѓето кои неможат да се ослободат од нив.
Ми се случува ретко да имам подочници, а најдобриот лек за нив ми е топла бања и цврст сон!

Ја си ги одгледувам и редовно ги "негувам" :icon_mrgr Имам ама кој ги шиша, не се нешто страшно изразени.... (бар така мислам :pos2: )

Имам подочњаци,најчесто поради недостаток на сон,ама и наследно е..Ги покривам со коректор ќе замаскирам се и не се познава ништо..

Кога спијам мнпогу имам подочњаци или пак кога се немам доволно наспиено :>)

Ги Мразам !!! Наследни ми се, а може и од ненаспијаност. Пудра,коректор не користам и затоа неможам да ги прикријам :toe:
Некои препарати за намалување ?

imam po nekad koa ne sum naspana...i od sabajle koa sum u skolo:toe:

Imam samo koga ne sum naspiena... A lekot e vednas po stanuvanje edna casa voda i nazad vo krevet uste 5-10 min so zatvoreni oci ( super bi bilo koga bi otspale nekolku minutki) I togas ednostavno gi snemuva...Kaj mene e taka, go kazav ova na drugarka mi, i kaj nea ima efekt... Pa probajte ne e strasno :pipi:

Кога имам подочници од ненаспаност , мнооогу ми е глупаво .. Ама онака , кога сум потечена од многу спиење , кул е мн.:):):)

Најчесто подочници ми се појавуваат кога не сум доволно спиена им ставам камилица :)

Имам кога сум не наспана ама ништо страшно...Ставам врекички со кофен ако се оте4ени и ги држам окулку 10 мин или ако се темни малце коректор топ:baeh:

Јас од кога памтам за мене имам подочњаци :icon_eek::raz:

Леле темава... што да кажам за подочници кога сум родена со нив? Едноставно нешто што најмногу ме нервира на мене, и никогаш од дома не излегувам без коректор да ставам. Иначе изгледам ко да не сум спиела со денови...
Наследно јебига...

За среќа немам проблем со подочниците:) Ми се појавуваат само кога навистина мн. малку време сум спиена. Ама незабележителни се. И не ме нервираат. Сама сум си крива што сум дозволила да ми се појават, па сега сакала-не сакала морам да ги трпам!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom