Подобар шофер?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Пијан цреп да сум ќе извозам подобро од жена.Едноставно не ги бива...Има исклучоци ама многу ретки се:toe:

Едноставно не ги бива жените за возење. Чак што више и најдобрите готвачи се мажи xD

Dek e zena za vozenje, fanani se u racte za site pari :pos2:

Dek e zena za vozenje, fanani se u racte za site pari :pos2:

дој да те повозам јас да видиш како знае женско да вози...

а да прашам неш... зошто статистиката покажува дека во повеќето сообраќајки мажите биле оние кои го управувале возилото???
ние жените барем повнимателно возиме... и понормално...

а да прашам неш... зошто статистиката покажува дека во повеќето сообраќајки мажите биле оние кои го управувале возилото???

така е зашо жените не возеа кола у повеќето општества и сеуште не возат...

па затоа што жените не знаат да ја затворат устата додека мажот вози:XD:

мажите се подобри шофери се знае тоа..... ама има и исклучоци од женската страна..т.е жени со машки спосопности и тие си возат убаво:H:
ама онака општо... мажите се подобри шофери

па затоа што жените не знаат да ја затворат устата додека мажот вози:XD:

мажите се подобри шофери се знае тоа..... ама има и исклучоци од женската страна..т.е жени со машки спосопности и тие си возат убаво:H:
ама онака општо... мажите се подобри шофери

ххахаххахахх па жената збори зш го советува мажот како да вози...
да имаш право ЖЕНИТЕ се подобри шоферки...
само се прашувам зошто сметаш дека дека ако жената знае да вози убаво тоа се машки способности?????

ххахаххахахх па жената збори зш го советува мажот како да вози...
да имаш право ЖЕНИТЕ се подобри шоферки...
само се прашувам зошто сметаш дека дека ако жената знае да вози убаво тоа се машки способности?????
добро еден типичен пример ....кога таткоми вози... мама не знае да затвори уста....еј глеај ..ваму ..полека кола .. афф уфф ајјј ејј јас како што седам назад ме нервира и ми иде да ја удавам тој момент:pipi:а замисли како му е на таткоми ... сака или да ја убие..или да се самоубие тој момент:tepam:
и не реков дека женските се подобри шофери...искрено кога и да се возам со жена шоферка....знам дека ќе се случи нешто глупаво....
мажите се подобри шофери...и тачка.:XD:

дој да те повозам јас да видиш како знае женско да вози..

Нормално ќе биде така кога во светот најмалку 10 пати повеќе мажи возат за разлика од жените, па нормално би дошол толкав процент, и жените најмногу ги „бива“ за паркирање :)))

добро еден типичен пример ....кога таткоми вози... мама не знае да затвори уста....еј глеај ..ваму ..полека кола .. афф уфф ајјј ејј јас како што седам назад ме нервира и ми иде да ја удавам тој момент:pipi:а замисли како му е на таткоми ... сака или да ја убие..или да се самоубие тој момент:tepam:
и не реков дека женските се подобри шофери...искрено кога и да се возам со жена шоферка....знам дека ќе се случи нешто глупаво....
мажите се подобри шофери...и тачка.:XD:

уште не ми одговори на прашањево...
и точка нема бидејќи јас со моето возење го подобрувам рејтингот на жените:pipi:

Мажите подобро возат од женските, ама мајка ми и вујна ми се икслучок. :pipi:

мажите се подобри возачи ама и жените не се лоши. е сега има и по некој исклучок каде што подобро да се самоубиеш отколку да се возиш со нив. сите жени во мојата фамилија што возат не можам да се пожалам како возат:pipi:

уште не ми одговори на прашањево...
и точка нема бидејќи јас со моето возење го подобрувам рејтингот на жените:pipi:
тоа е исто како да прашаш зш на F1 не се тркаат жени:XD:

Нормално ќе биде така кога во светот најмалку 10 пати повеќе мажи возат за разлика од жените, па нормално би дошол толкав процент, и жените најмногу ги „бива“ за паркирање :)))
Еве како "паркира" жена (ова е страничен влез на собранието) :)
Жена со "пунто" се заби во Собрание

8AA347AF79496A4AB6FB6502F7A86168.jpg

Чест на жени исклучоци од ова правило. Тие се ректи примероци, али примероци кои се подобри од доста мажи шофери.

зш на F1 не се тркаат жени
mysmilie_22.gif
И ја тоа сум се прашувал

Точно така и за тоа не може да се дискутира кој е подобар шофер.Кога ќе се изедначи бројката може некоја статистика да се спроведе а вака:toe:
Плус способноста за орјентирање и управување е генетска и не зависи од полот.Јас лично не сум за возач,не ме бива воопшто ама една моја другарка е како родена за тоа.Уште од 6 год. кога учевме точак да возиме се гледаше тоа.
Истото е и со машките,некој е надарен некој не.Полот нема никаква улога во тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom