Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dek e zena za vozenje, fanani se u racte za site pari :pos2:
дој да те повозам јас да видиш како знае женско да вози...
а да прашам неш... зошто статистиката покажува дека во повеќето сообраќајки мажите биле оние кои го управувале возилото???
ние жените барем повнимателно возиме... и понормално...
па затоа што жените не знаат да ја затворат устата додека мажот вози:XD:дој да те повозам јас да видиш како знае женско да вози...
а да прашам неш... зошто статистиката покажува дека во повеќето сообраќајки мажите биле оние кои го управувале возилото???
па затоа што жените не знаат да ја затворат устата додека мажот вози:XD:
мажите се подобри шофери се знае тоа..... ама има и исклучоци од женската страна..т.е жени со машки спосопности и тие си возат убаво:H:
ама онака општо... мажите се подобри шофери
добро еден типичен пример ....кога таткоми вози... мама не знае да затвори уста....еј глеај ..ваму ..полека кола .. афф уфф ајјј ејј јас како што седам назад ме нервира и ми иде да ја удавам тој моментххахаххахахх па жената збори зш го советува мажот како да вози...
да имаш право ЖЕНИТЕ се подобри шоферки...
само се прашувам зошто сметаш дека дека ако жената знае да вози убаво тоа се машки способности?????
дој да те повозам јас да видиш како знае женско да вози..
добро еден типичен пример ....кога таткоми вози... мама не знае да затвори уста....еј глеај ..ваму ..полека кола .. афф уфф ајјј ејј јас како што седам назад ме нервира и ми иде да ја удавам тој момента замисли како му е на таткоми ... сака или да ја убие..или да се самоубие тој момент:tepam:
и не реков дека женските се подобри шофери...искрено кога и да се возам со жена шоферка....знам дека ќе се случи нешто глупаво....
мажите се подобри шофери...и тачка.:XD:
тоа е исто како да прашаш зш на F1 не се тркаат жени:XD:само се прашувам зошто сметаш дека дека ако жената знае да вози убаво тоа се машки способности?????
уште не ми одговори на прашањево...
и точка нема бидејќи јас со моето возење го подобрувам рејтингот на жените![]()
Еве како "паркира" жена (ова е страничен влез на собранието)Нормално ќе биде така кога во светот најмалку 10 пати повеќе мажи возат за разлика од жените, па нормално би дошол толкав процент, и жените најмногу ги „бива“ за паркирање))
И ја тоа сум се прашувалзш на F1 не се тркаат жени![]()
Точно така и за тоа не може да се дискутира кој е подобар шофер.Кога ќе се изедначи бројката може некоја статистика да се спроведе а вакаНормално ќе биде така кога во светот најмалку 10 пати повеќе мажи возат за разлика од жените, па нормално би дошол толкав процент, и жените најмногу ги „бива“ за паркирање))