Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не трескај глупости, се претпоставува дека човекот бил изморен од пат па затоа удрил во камионот.еве ако знаел да вози типот што идел со цела фамилија од италија накај македонија у хрватска немало да направи сообраќајка туку тој се плеснал у камион и сите загинале...
еве уште еден доказ дека мажите се невнимателни возачи, иако не го оспорувам тоа дека повеќе го личи машко да вози отколку женско...
само се прашувам зошто сметаш дека дека ако жената знае да вози убаво тоа се машки способности?????
уште не ми одговори на прашањево...
и точка нема бидејќи јас со моето возење го подобрувам рејтингот на жените![]()
Уживајте ако не се го гледале до сега.Женски возачи
Процентуално земено, според мене, жените се послаби шофери, ама има и мажи што појма немаат од возење џабе имаат дозвола.
Ако ти возиш добро мене михаел шумахер може вода да ми носи иако неам возачка!!!! Мажите едноставно, жена да седи дома да мие садови тоа ја бива муахахаха.
Не трескај глупости, се претпоставува дека човекот бил изморен од пат па затоа удрил во камионот.
Во суштина можеби мажите се подобри шофери од жените, меѓутоа не мора да знаци дека ако е од машки пол ќе има поголеми предиспозиции да биде шофер. Има еден куп мажи што едноставно врска немаат од возење и апсолуно немаат никаков осет за брзина, ориентација и сл. Спротивно на тоа познавам еден куп жени (меѓу кои и јас) кои едноставно имаат осет за возење .
Ама ете гласам за мажите, бидејќи говорам објективно.![]()