"Плочки"

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Сега си ветив.Ќе бидат плочки... :) :)

Секогаш сум јадел све и свешто , непазам на мрснотиите на храната..
Редовно спортував до пред некое време , сега заради обврските најчесто ми останува време само за теретана и некоја партија пинг-понг....е сја ќе видиме шо ке бидат....ако ни тоа не помага..ќе бараме чаре...до налето..

Сега си ветив.Ќе бидат плочки... :) :)

Секогаш сум јадел све и свешто , непазам на мрснотиите на храната..
Редовно спортував до пред некое време , сега заради обврските најчесто ми останува време само за теретана и некоја партија пинг-понг....е сја ќе видиме шо ке бидат....ако ни тоа не помага..ќе бараме чаре...до налето..

:bravo: па тури нека фотка да видиме што си сработал :pos2:

не се умарам до токлу да се окапам у теретана глупости само за едни т.н плочки.. во секој случај... па и не си го сакам пивсково меше.. такада си вежбам дневно по малку у слободно време ама не сум преокупиран со тоа.. или да паџам во несвест.. онака се со време ке си дојде.. (ваљда нема да биде коа ке иам 60 год )..и сепак мислам дека “плочките“ и не се нешо баш пресудни за изгледот на еден момак.. до душа.. од моја гледна точка..пошо има и шмекери без стомачни мускули:)... оставам тоа на дамите..

:music3::bravo: респект за кажаното,али не се сите риби како тебе,ехх да беа:pos2:
Али очигледно секоја поише се пали на развиен плочкаст стомак,одошто на надуен пивски или квасец стомак :pos2:

значи ти трчаш по спонзоруши или шмизли :)

Убаво изгледа..сакам таков во моја близина не дека не. Ама потоа сфаќаш дека тој некој е преопседнат со своето тело и прави муабет само за тоа.

Значи сакам дечки со убаво обликувано тело..не сакам пивски стомаци :pipi:

Не дека не ми значит нишо телото ама сепак...не е некој битен фактор.Се шо е во границите на нормалата ми се свиѓат, да не е некој ептен да не го збират низ врата ама па и плочки не барам.Всушност ако глеавме сите машки да се со плочки да се вакви такви потакви полојната од нив не ќе имаја жени.Значи не е се до надворешниот изглет, а камо ли до плочките.Поентата е да го најш чоекот шо стварно го сакаш а после самата помисла дек го сакаш ќе го идеализират дотичниот и не ќе глеаш ни плочки ни нишо...

Не бе немора плочки зашо?
Мене тип што не пие бар пиво ете не ми треба, што ќе ми е на салата и џус бре некој од теретана само шо излезен.. Беј..
Нејќу стоки факат ама па плочки баш дека мора - немора

Порано кога бев послаб имав вакви ствари, ептен бев штиљав па поред ребрата немаа чаре и они се познааваа :icon_lol:
Сеа сум троа ушкембен, не сум нешо дебел, ама па не сум таква боди билдинг икона за каква што важев порано :) , да не ја рачунам теретаната за место на латенти педери што се дујат на огледало :), можда и би идел да станам звер пак :icon_lol:

иначе имам потенцијал, во средно од сите вежби шо ни ги даваше куротнот по физично стомачни најлесно ми идеа!!!

На пролет и лето кај мене на работа има што да се види. Сто мажи дневно со плочки, брзајќи накај теретаната што се наоѓа тука. Можеби од премногу гледање ми се имаат згадено, можеби не, ама нејќам такви појави. Ретки се тие кои имаат добро тело, а истото да не им е опсесија, што секогаш влијае одбивно.
Значи не знам колку треба да се добие тој изглед и што се` треба да се направи, ама мене лично не ми се допаѓа. Има убави мажи и без тоа. Има и убави машки стомачиња без плочки. Има и убави машки раце без оформени мускули. Има се` бе ...:pipi:

На теретана стрикно за стомачни не идам. Со тек на тренинизите од порано до сега ми се оформиа добро и уште ги вежббам ама вообичаено после тренинзи. Не сум баш опседнат со нив но ми се потребни.

Ех...имав плочки пред 2 месеца ама сум го угоил стомаков малце, сеа имам само 1 плочка :pos:

еееееееее додека играв фудбал беше стомакот како чоколадо но сега е далеку од тоа,али мислам дека тогаш барем не ми сметаше да си ги врма патиките:pos2::pos2::pos2::pos2::kesa:

Да даеше некој идеа како до плочки =) Без посетување на теретана итн ... Имам слободно време ама не ми се иде во теретана ....

пс:многу барам ?
ппс: Има 4месеца до плажа =)

Плочки имам само в купатило итоа нови ми се, египетски мотив и дизајн!
Со стомакот никад сум немал проблеми, секад ми е цврст и мал т.е. можам да си ги видам стапалата кога ќе погледнам надолу ,доволно ми е и друго не ми треба!

Немам. :icon_cool Затоа мевце да.

А пошо не требало уствари за себе да си пишам, али мене дека мозок ми тече нели - тотално небитна ствар. Многу поинтересни делови ми има него плочките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom