"Плочки"

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
едноставно има премногу огледала во теретаните =) кај и да се свртиш-огледало.
ем, мора да се видиш, до кај си што си, одиш таму да постигнеш нешто ебате, ама тоа незначи дека висат билдерите пред огледало 24/7 аман.
ти не се гледаш во огледало? ти не се сликаш? и мерењето е во оној стил - "да видам до кај сум"...
што сте се фатиле толку за теретанџиите... ви брани некој да имате мешљак и млитаво тело? не. им брани некој на билдерите да се цврсти и затегнати? не. шо толку, аман? не разбирам. фама кревање упм. ко да е лошо да имаш добро тело...
Мислиш дека случајно има премногу огледала ?
Точно е дека висат пред огледало, меѓу серии се гледаат колку им се пораснати мускулите, си креваат мајца :pos: се мерат со други типови за "да видат до кај се" исто и многу од нив се депилираат онака затоа што не се опседнати :P

А за сликање и огледала сите го прават тоа за разлика од билдерите што се зјапаат 50 пати на ден со стегнати мускули во разни пози.

И како да не се фатиш за некој што си вика "Брат до јуни ќе ги направам стомачниве па што сака нека биде"

Мислиш дека случајно има премногу огледала ?
Точно е дека висат пред огледало, меѓу серии се гледаат колку им се пораснати мускулите, си креваат мајца :pos: се мерат со други типови за "да видат до кај се" исто и многу од нив се депилираат онака затоа што не се опседнати :P

А за сликање и огледала сите го прават тоа за разлика од билдерите што се зјапаат 50 пати на ден со стегнати мускули во разни пози.

И како да не се фатиш за некој што си вика "Брат до јуни ќе ги направам стомачниве па што сака нека биде"
роки, мора да има огледала. сакал-неќел, ќе кренеш маица :pos:
едноставно спортот така налага =) да, факт е дека е нарцисоиден(поради буљањето во огледалата), па и впрочем затоа одат луѓето, за да изгледаат подобро. нема ништо лошо во тоа да сакаш да изгледаш добро.
ако е лошо, тогаш дај ќе им сереме на жениве што се шминкаат ко кловнови за да изгледаат подобро. пошто т`нко им иде со природна убавина. едноставно, наложено им е да се шминкаат за да ја стигнат убавината на мажите =) :pos:

Јас па баш сакам мешиња. Јас не сакам коцкици на стомак, најсериозно кажувам, пред се затоа што мене стомакот ми е слаба точка која си ја мразам кај себе и машко со стомаче ми изгледа многу поприродно и поопуштено се осеќам покрај машко кое не е опседнато со изгледот и со некој идеал за совршено тело. Затоа што ако постојано се стреми кон идеал за својот изглед, тогаш и кај мене постојано ќе наоѓа мани.

Кај мене неможат да се видам заради тоа што имам и по малце сало на мене:).Иначе имам вежбано многу време и дома и во теретана ама едноставно си сакам да си јадам и тоа е тоа....

Заеби геј стомачни! Сакам пивоо! :)
Имаше некој таков банер тука на кајгана видов! Е да ви кажам, точно е дека сите машки сакаат да бидат слаби, ама не мора да имаат стомачни! Па ја неќам на пример стомачни! Сакам малце да го намалам мешево, ама не до толку коцки да ми се гледаат. :) Башка ја неможам да издржам без пиво! Без пиво, ко без воздух сум! А нели сум си и вака доволно секси за да можам женска да фатам шо мора да праам стомачни х) :pos2: Ако некоја ме сака ќе ме сака и со и без стомак односно стомачни :) Таа ако иде со мене само зашо сум имал коцки, тури и курот не ти треба таква! Машките се родени за излежавање! Едина работа им е деца да праат! А од тоа стомачни не се добива :)

Плочки се закон работа ... Јас ги имам , ама го поголеми димензии се , и делуваат ко да станува збор за една плочка :kesa:
Кога станува збор за плочки , јас си имам една "девиза" : Се дур си го гледаш додека мочаш , значи дека стомакот не ти е голем :helou:

Јас обожавам плочки на мешето!
Стегнато, со мускулите ептен отцртани :vozbud:
Знам дека е тешко додека се оформат ама ептен секси делуваат... :pipi:

Имам стомачни,онака женски оцртанки,вежбам доста време...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom