"Плочки"

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Летото имав многу големи плочки, само од коа почнав школо и ме замрзе да вежбам, сеа сум малце спаднат, ама ќе го стегнам пак!

пивски стомак рулз!!!

не знам.. тоа теретана, справи... се на Елтон Д Џон .... и Џорџ д Мајкл ме асоцираат

Јас сакам пивски стомак кај маж. Онака де, модерирано, не до земја сеа. :)
Плочки, коцкици, тоблероне стомак и како уште не се нарекува се привлечни на изглед, ама мене пример повеќе ме палат убаво обликувани гради на пример, убави машки дланки итн., баш на стомакот не обрнувам многу внимание.

А плус далеку повеќе ми се свиѓа легачкиот начин на живот на мажите што гнетат фаст фуд и пијат пиво, отколку на „латентни педери шо се дујат пред огледала“, шо би рекол Пејо. :icon_lol:

Што знам,не ми било важно дали ќе има плочки или не.Повеќе ми е битна формата:).Океј,сега нели не збориме за претеризам но,еве да прецизирам пример,сакам мало стомаче онака испапчено,ептен ми е слатко,плочки..никад не сум била за,али никад не сум била ни против.
После се' битно е што има во главата,а не каков му е стомакот:).

Ја имам една голема „плочка“ на стомакот :pos2:

Абе ајде... :)

Испадна дека ова:
beerbelly.jpg

beerbelly.jpg

Ви изгледа поубаво од ова:
health-fitness-abs3.jpg

guys-beach-body-six-pack-400a050307.jpg

Тоа е исто како да речам дека ова:
chubettes.jpg

Изгледа поубаво од ова:
Zeros-Play-Girls-2005.jpg

Ова сами се лажете, или нас не лажете? Мислам океј, нема да ви се налути момчакот ако си кажете дека плочки се по секси... Или, страв ви е после и он од вас да не бара да изгледате како зајачициве? :) Пошто реално, прашањево е еквивалент на: "Дали небото е сино?" и "Дали мислите дека Бред Пит е убав?". Нормално дека е сино, многу јасно дека е убав, и секако дека секој сака „плочки“ на стомакот. Ама курац. Треба време, посебна исхрана, откажување од благо, мрсно, пиво (и тн...), чат-пат вежбање и многу нерви... Мастите од стомакот тешко се симнуваат, а брзо се таложат.

Нај тешки за одржување се стомачните мускули (плочки :) ) и сметам дека чим има некој добро обележани плочки има и здрав живот (не мислам на билдерските стекнати со протеини,аминокиселини и тн.) а и добри се и на изглед. Еве ви направете споредба кое тело е подобро :toe:
Прв случај
Втор случај
:pos:

Абе ајде... :)

Испадна дека ова:
beerbelly.jpg

beerbelly.jpg

Ви изгледа поубаво од ова:
health-fitness-abs3.jpg

guys-beach-body-six-pack-400a050307.jpg
Е сеа немој да ми кажеш дека вторава слика не те асоцира на брикнат педер и на геј порничи ?? Со каубојци уше (ова од она филмот..) Пф.. Остајј ..
Не дека подобар е пивскиот стомак , ама некако повеќе мава на машко а не на педер или некој опседнат со сопствениот изглед.

Јас сакам плочки да видам на машко,ама не е морално да ги имат,можам да го прифатам и без тоа...Али сепак секси е да има...А за женско само еднаш имам видено една типка на плажа со плочки и тоа не беше македонска,ама беше wwooowww,мислев дека на женско грдо би изгледало до толку,ама типката јака беше,и и љубоморев:pipi:,не дека јас имам големо стомче,ама тоа што го видов беше ептен цврст стомак и беше прити,вери прити...

Е сеа немој да ми кажеш дека вторава слика не те асоцира на брикнат педер и на геј порничи ?? Со каубојци уше (ова од она филмот..) Пф.. Остајј ..
Не дека подобар е пивскиот стомак , ама некако повеќе мава на машко а не на педер или некој опседнат со сопствениот изглед.
машко со мускули = педер?
абе зашто толку глуууууууууупости читам деновиве еј. се разочарувам од форумов, мора да има некој тест за интелегенција при зачленување... инаку не иде.
кај кур најде разлика меѓу првата и втората слика? како можеше баш втората да ја оквалификуваш ко геј? по што позна?
или си гледал геј порничи со некој што има слично тело на овој? изгледа тоа ќе е.
да не се лажеме, плачете по такво тело, да го лижете, а не пивски стомак со влакна ебате. секси им било, МРШ!
мада, можеби и реално го бирате оноа што е еднакво или приближно на вас, така да, неможеш да ги осудиш сите...
а факт е дека сите сакаат добро обликувано, држечо телце. а дали ќе добијат, тоа е дилемата... е немааааааа :D:D:D
и, ако билдаш, незначи дека си опседнат со изгледот побогу. аман. шо, криво ви е? па преку ташаков веќе... неискрености, глупости и тн.

Не сум опседнат сакам да, ама поважно ми е да имам цврст рамен стомак отколку некој пивски да не можам да се наведнам патики да врзам.
А девојкиве демек сакаат пивски стомак, вака така не мора да биде стомакот плочки мало морген, зашто да се лажеме? И тоа како се палите на добри стомачни и добро обликувано тело.
За правење на стомачни најважно е пред се добро организирано мени на исхрана, вежбање и само вежбање и многу многу многу трчање.
П.С. Ај отидов да го правам ова последново што го пишав:vozbud::pos2::pos2:

машко со мускули = педер?
абе зашто толку глуууууууууупости читам деновиве еј. се разочарувам од форумов, мора да има некој тест за интелегенција при зачленување... инаку не иде.
кај кур најде разлика меѓу првата и втората слика? како можеше баш втората да ја оквалификуваш ко геј? по што позна?
или си гледал геј порничи со некој што има слично тело на овој? изгледа тоа ќе е.
да не се лажеме, плачете по такво тело, да го лижете, а не пивски стомак со влакна ебате. секси им било, МРШ!
мада, можеби и реално го бирате оноа што е еднакво или приближно на вас, така да, неможеш да ги осудиш сите...
а факт е дека сите сакаат добро обликувано, држечо телце
. а дали ќе добијат, тоа е дилемата... е немааааааа :D:D:D
и, ако билдаш, незначи дека си опседнат со изгледот побогу. аман. шо, криво ви е? па преку ташаков веќе... неискрености, глупости и тн.

Ова болдираново е тоа правото, а тоа дали некој бил педер ако вежбал и имал добро тело :nenene: не е на место. Секој сака добар изглед и добро тело барем до некоја мера ама се зависи од начин на живот и од гените пред се.

Абе сеа еве за мене јас што гледам да одржам е полуплочка што се вика. Не она керамикине сосе вени онака бликаат се гледаат мислиш ќе прснат. Пошто стварно пивскиот си има и слабости заато. Најдобро е балансот.

Абе, и мене може девојките погоре ми изгледаат на лезбејчиња, ама тоа не значи дека не изгледаат подобро од дебелите девојки :)

Епа зошто се гледате цело време во огледало, па уште се сликате ??

А да не зборам за стомачни, сало, мерење мускули на кој му е поголем...

Епа зошто се гледате цело време во огледало, па уште се сликате ??

А да не зборам за стомачни, сало, мерење мускули на кој му е поголем...
едноставно има премногу огледала во теретаните =) кај и да се свртиш-огледало.
ем, мора да се видиш, до кај си што си, одиш таму да постигнеш нешто ебате, ама тоа незначи дека висат билдерите пред огледало 24/7 аман.
ти не се гледаш во огледало? ти не се сликаш? и мерењето е во оној стил - "да видам до кај сум"...
што сте се фатиле толку за теретанџиите... ви брани некој да имате мешљак и млитаво тело? не. им брани некој на билдерите да се цврсти и затегнати? не. шо толку, аман? не разбирам. фама кревање упм. ко да е лошо да имаш добро тело...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom