Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.548
- Поени од реакции
- 2.272
Летото имав многу големи плочки, само од коа почнав школо и ме замрзе да вежбам, сеа сум малце спаднат, ама ќе го стегнам пак!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е сеа немој да ми кажеш дека вторава слика не те асоцира на брикнат педер и на геј порничи ?? Со каубојци уше (ова од она филмот..) Пф.. Остајј ..Абе ајде...
Испадна дека ова:
![]()
![]()
Ви изгледа поубаво од ова:
![]()
![]()
машко со мускули = педер?Е сеа немој да ми кажеш дека вторава слика не те асоцира на брикнат педер и на геј порничи ?? Со каубојци уше (ова од она филмот..) Пф.. Остајј ..
Не дека подобар е пивскиот стомак , ама некако повеќе мава на машко а не на педер или некој опседнат со сопствениот изглед.
машко со мускули = педер?
абе зашто толку глуууууууууупости читам деновиве еј. се разочарувам од форумов, мора да има некој тест за интелегенција при зачленување... инаку не иде.
кај кур најде разлика меѓу првата и втората слика? како можеше баш втората да ја оквалификуваш ко геј? по што позна?
или си гледал геј порничи со некој што има слично тело на овој? изгледа тоа ќе е.
да не се лажеме, плачете по такво тело, да го лижете, а не пивски стомак со влакна ебате. секси им било, МРШ!
мада, можеби и реално го бирате оноа што е еднакво или приближно на вас, така да, неможеш да ги осудиш сите...
а факт е дека сите сакаат добро обликувано, држечо телце. а дали ќе добијат, тоа е дилемата... е немааааааа
и, ако билдаш, незначи дека си опседнат со изгледот побогу. аман. шо, криво ви е? па преку ташаков веќе... неискрености, глупости и тн.
Абе, и мене може девојките погоре ми изгледаат на лезбејчиња, ама тоа не значи дека не изгледаат подобро од дебелите девојкиЕ сеа немој да ми кажеш дека вторава слика не те асоцира на брикнат педер и на геј порничи ?? Со каубојци уше (ова од она филмот..) Пф.. Остајј ..
Не дека подобар е пивскиот стомак , ама некако повеќе мава на машко а не на педер или некој опседнат со сопствениот изглед.
Епа зошто се гледате цело време во огледало, па уште се сликате ??и, ако билдаш, незначи дека си опседнат со изгледот побогу. аман. шо, криво ви е? па преку ташаков веќе... неискрености, глупости и тн.
едноставно има премногу огледала во теретаните =) кај и да се свртиш-огледало.Епа зошто се гледате цело време во огледало, па уште се сликате ??
А да не зборам за стомачни, сало, мерење мускули на кој му е поголем...