Mud
Aloysius Devadander Abercrombie
- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 4.689
- Поени од реакции
- 8.196
Страшно, изгоре внатре у Ферарито.Инаку денеска во сообраќајка почина креаторот на играта.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страшно, изгоре внатре у Ферарито.Инаку денеска во сообраќајка почина креаторот на играта.
Дечки земав и јас ПС5, диск верзија. Ми дадоа цд со игра која бара активација. По видеото од Горазд што го изгледав претпоставувам дека треба да направам акаунт со британска адреса така за да ја активирам? Потоа планирам да направам и со УС адреса за да можам дигитални игри да земам, па веројатно не би имало проблем
Да, читав денес на една фејсбук група дека веќе можело да се плаќа со картичка. Мене ми истекува PS+ претплатата на 1 јануари, баш ќе пробам да платам.Можете македонска картичка да ставите на акаунт на амерички регион, ги релаксираа рестрикциите од Сони, е сега немам пробано да купам нешто сеуште.
Веројатно од секаде може. Таму конкретно за Турција се збореше.Samo us ili mozi i uk?
Sega probav na uk akauntot i mozi so debitna na nlb.Веројатно од секаде може. Таму конкретно за Турција се збореше.