Mud
Aloysius Devadander Abercrombie
- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 4.690
- Поени од реакции
- 8.203
Страшно, изгоре внатре у Ферарито.Инаку денеска во сообраќајка почина креаторот на играта.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страшно, изгоре внатре у Ферарито.Инаку денеска во сообраќајка почина креаторот на играта.
Дечки земав и јас ПС5, диск верзија. Ми дадоа цд со игра која бара активација. По видеото од Горазд што го изгледав претпоставувам дека треба да направам акаунт со британска адреса така за да ја активирам? Потоа планирам да направам и со УС адреса за да можам дигитални игри да земам, па веројатно не би имало проблем
Да, читав денес на една фејсбук група дека веќе можело да се плаќа со картичка. Мене ми истекува PS+ претплатата на 1 јануари, баш ќе пробам да платам.Можете македонска картичка да ставите на акаунт на амерички регион, ги релаксираа рестрикциите од Сони, е сега немам пробано да купам нешто сеуште.
Веројатно од секаде може. Таму конкретно за Турција се збореше.Samo us ili mozi i uk?
Sega probav na uk akauntot i mozi so debitna na nlb.Веројатно од секаде може. Таму конкретно за Турција се збореше.
Не е толку лошо кога повеќето се стори дривен, иако имам плејка знам да пуштам луѓе како играат.Е сега што ја немам PS5 и гледам видеа само е друг вид на патење.
Овие не ти се сите ПС5 игри повеќето се мултиплатформ, со исклучок на Марвелс и Сарос, од тие што си ги пишал.2026та за PS5 ќе биде доста револуционерна година, можеби една од најдобрате во гејминг индустријата. Барем според видеата што ги гледам.
Излегуваат:
Marvels Wolverine
Resident Evil Requeem
Crimson Desert
Tomb Raider Legacy of Atlantis
Control Resonant
007 First Light
Ace Combat 8
Gta 6
Reanimal
Неколку самурајски
Е сега што ја немам PS5 и гледам видеа само е друг вид на патење.
PS4 си возам ја. Еве сега разбрав од Даце дека некои од игриве ќе можат и на PS4. Мислев веќе не вадат за постари модели.Не е толку лошо кога повеќето се стори дривен, иако имам плејка знам да пуштам луѓе како играат.
Но, приоритизирај колку можеш да купиш, не мора про, на старо можеш да најдеш обичен ефтино.
Инаку и годинава не беше воопшто лоша па да ја едвај чекам другата.
Имам уште работа од оваа.