PlayStation 4

Modern Warfare e 45usd на стор, ја зедов, мислам дека поевтино нема да ја видиме до Black Friday...
Ќе продајме 2 игри и done deal :D
Автоматски споено мислење:

Не, туку рандом игри од PS+.
Ако си платиш фино лепо PS+, ги имаш playable и по истекот на месецот.
Ама со финтана на менување акаунти секои 2 недели за да имаш PS+ немаш таква опција.
Али е без пари дури не најдат начин да го сјебат тоа :D
Не не, чекај, полека. :D
Ако си платиш фино лепо PS+ за еден месец, ги имаш playable додека ти трае PS+.
Од кога ќе ти истече, ги имаш во Library, али не можеш да ги играш се до следното претплаќање на PS+.

Иначе за MW е оган, во одлично време ја купуваш. Денеска пуштија Stir Crazy mode кај што се игра 6 на 6 на мали/средни мапи.
24/7 константна акција е. :D
Ја се дупнав играње за време на карантинов и Multi Player и Warzone.

Од кога ќе ти истече, ги имаш во Library, али не можеш да ги играш се до следното претплаќање на PS+.
Да, ама ако не си плаќаш и користиш нов акаунт секои 2 недели (и користиш loophole за бесплатен PS+, тогаш не стојат во library. Не дека се жалам cuz free shit :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Иначе за MW е оган, во одлично време ја купуваш. Денеска пуштија Stir Crazy mode кај што се игра 6 на 6 на мали/средни мапи.
24/7 константна акција е. :D
Ја се дупнав играње за време на карантинов и Multi Player и Warzone.
пиши во пп кој тие ник на Ворзон да те додам да матиме заедно

As we begin to see an ease in the global distribution environment, I am pleased to confirm that The Last of Us Part II will arrive on June 19. And Ghost of Tsushima will follow on July 17.

За месец Мај и PS+ членовите изгледа дека овие 2 игри ке бидат Free.

Dark Souls Remastered(2018) i Dying Light(2015)

За месец Мај и PS+ членовите изгледа дека овие 2 игри ке бидат Free.

Dark Souls Remastered(2018) i Dying Light(2015)
Една од најпаметните одлуки во животов ми беше шо купив ПС4. Прв пат во живот користам ПС и не сум знаел дека е ваква господска работа.

Не е тема ова, ама втората најпаметна работа шо сум ја напрајл е шо купив Мицубиши инвертер клими :-)

Една од најпаметните одлуки во животов ми беше шо купив ПС4. Прв пат во живот користам ПС и не сум знаел дека е ваква господска работа.

Не е тема ова, ама втората најпаметна работа шо сум ја напрајл е шо купив Мицубиши инвертер клими :-)
Не е тема ова, ама третата најпаметна работа што ќе ја купиш ќе биде десктоп-пц-гејминг со 144хз монитор.

И че пишиш тука :)))

Дали е леџит сајтов?

27,59 фунти за 1 година PS Plus (US) - 160 денари месечно излегува...

Леџит си било, отворете и купете ако немате за ич пари, игри не ни мора купување после тоа :)

Последно уредено:
Кај ги најдоа и двата симулатори мме :) Cities не делува лошо, ќе видиме.

Дали е леџит сајтов?

27,59 фунти за 1 година PS Plus (US) - 160 денари месечно излегува...

Леџит си било, отворете и купете ако немате за ич пари, игри не ни мора купување после тоа :)

зошто од таму коа можеш од тука барем знаеме дека се сигурни овие, а може и тие се

тоа дека не си имал никад нинтендо конзола

Зашто ги лажеш луѓето со вакви rumors?
Двете игри за месец Мај за корисниците на PS+ ќе бидат Cities: Skylines и Farming Simulator 19.

Напишал ИЗГЛЕДА значи не е 100% сигурно и јас ги прочитав тие 2 игри он што ги ставил

Тоа ти е исто ко сеа ти како фан на Реал да напишам ИЗГЛЕДА Меси ке оди во Реал ако ме разбираш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom