Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стигна денеска. Први импресии и куп прашања вечер....
)
 Така ми стојат Assassin's Creed Syndicate, WRC 6 и Project Cars. Може и да ги шитнам за приступачна цена 
 Физички копии се btw.Со здравје да си го играш)
Туку ако има некој заинтересиран за трампање на некоја игрица, нека кажеТака ми стојат Assassin's Creed Syndicate, WRC 6 и Project Cars. Може и да ги шитнам за приступачна цена
Физички копии се btw.

Project Cars што пари?
И дали ти или некој друг сака трампа за Mortal Combat X ми била во пакетот а нема ни да ја уклучам дека не играм такви игрици![]()

.  Deneska sloboden sednuvam da vidam sto kako internet test pravam 30mb vika a spusta so 10 na saat. I Sega ne ni Moses da vlezis edno sat vreme...[DOUBLEPOST=1505674110][/DOUBLEPOST]Update : dojde Јас стално од ибеј си купувам, досега сум немал проблем, само пази на кој регион ти е акаунтот мислам дека и картицата треба да ти биде од истиот.Купив однапред активиран псн плус акаунт за 14 дена за 1 долар за проба си функционира одлично е сега гледам дека за 12 месеци има за 10 долари
Пробал некој ?
http://www.ebay.com/itm/PlayStation...671710?hash=item41cfa687de:g:0vgAAOSwr6RZoYAv
Јас стално од ибеј си купувам, досега сум немал проблем, само пази на кој регион ти е акаунтот мислам дека и картицата треба да ти биде од истиот.
Овој ти е за шпански акаунт, плус тоа ти е на аукција затоа е 10 евра во моментотКупив однапред активиран псн плус акаунт за 14 дена за 1 долар за проба си функционира одлично е сега гледам дека за 12 месеци има за 10 долари
Пробал некој ?
http://www.ebay.com/itm/PlayStation...671710?hash=item41cfa687de:g:0vgAAOSwr6RZoYAv

Овој ти е за шпански акаунт, плус тоа ти е на аукција затоа е 10 евра во моментот![]()

Има врска, ќе можаш да ја активираш само ако акаунтот ти е шпански.Абе buy it now е каква аукција. И има врска што е шпански нема? Си го купуваш си играш и тоа е тоа.
Ај ќе ви кажам што е како е ќе го пробам![]()
Има врска, ќе можаш да ја активираш само ако акаунтот ти е шпански.
Ne rizikuvaj so akaunti, imase eden decko nesto slicno praese pa go baniraa od psn, sreka samo kako opomena nedela dve.Ama toj ti dava nov aktiviran akaunt i vnesuvas samo email adresa i password.