PlayStation 4

Стигна денеска :). Први импресии и куп прашања вечер....

Стигна денеска :). Први импресии и куп прашања вечер....

Со здравје да си го играш :))

Туку ако има некој заинтересиран за трампање на некоја игрица, нека каже :) Така ми стојат Assassin's Creed Syndicate, WRC 6 и Project Cars. Може и да ги шитнам за приступачна цена :) Физички копии се btw.

Ајде ако има некој што купува дигитални игри да се договориме да ги зимаме поефтино
П.С. Да не има некој у план ПЕС 2018 да ја зима дигитална, планирам до средина на октомври да ја земам?

Со здравје да си го играш :))

Туку ако има некој заинтересиран за трампање на некоја игрица, нека каже :) Така ми стојат Assassin's Creed Syndicate, WRC 6 и Project Cars. Може и да ги шитнам за приступачна цена :) Физички копии се btw.

Project Cars што пари?

И дали ти или некој друг сака трампа за Mortal Combat X ми била во пакетот а нема ни да ја уклучам дека не играм такви игрици :)

Dobroo ova mrezava od Sony e poveke offline nego online a :pos:. Deneska sloboden sednuvam da vidam sto kako internet test pravam 30mb vika a spusta so 10 na saat. I Sega ne ni Moses da vlezis edno sat vreme...[DOUBLEPOST=1505674110][/DOUBLEPOST]Update : dojde :icon_lol:

Купив однапред активиран псн плус акаунт за 14 дена за 1 долар за проба си функционира одлично е сега гледам дека за 12 месеци има за 10 долари

Пробал некој ?

http://www.ebay.com/itm/PlayStation...671710?hash=item41cfa687de:g:0vgAAOSwr6RZoYAv
Јас стално од ибеј си купувам, досега сум немал проблем, само пази на кој регион ти е акаунтот мислам дека и картицата треба да ти биде од истиот.

Јас стално од ибеј си купувам, досега сум немал проблем, само пази на кој регион ти е акаунтот мислам дека и картицата треба да ти биде од истиот.

Епа преактивиран веќе акаунт ти дава само емаил и пасс внесуваш

Купив однапред активиран псн плус акаунт за 14 дена за 1 долар за проба си функционира одлично е сега гледам дека за 12 месеци има за 10 долари

Пробал некој ?

http://www.ebay.com/itm/PlayStation...671710?hash=item41cfa687de:g:0vgAAOSwr6RZoYAv
Овој ти е за шпански акаунт, плус тоа ти е на аукција затоа е 10 евра во моментот :)

Овој ти е за шпански акаунт, плус тоа ти е на аукција затоа е 10 евра во моментот :)

Абе buy it now е каква аукција. И има врска што е шпански нема? Си го купуваш си играш и тоа е тоа.

Ај ќе ви кажам што е како е ќе го пробам :)

Абе buy it now е каква аукција. И има врска што е шпански нема? Си го купуваш си играш и тоа е тоа.

Ај ќе ви кажам што е како е ќе го пробам :)
Има врска, ќе можаш да ја активираш само ако акаунтот ти е шпански.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom