PlayStation 4

Член од
14 август 2012
Мислења
1.709
Поени од реакции
738
D

Deleted member 95595

Гостин
Decki da ve prasham dali znaete kako moze da se apdejtiraat timovite vo FIFA18 da e so segashnite transferi od letovo? Ronaldo vo Juve da bide, Higuain vo Milan itn.?

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.507
Поени од реакции
5.614
Дестини 2 и Год оф вар 3 ремастеред се игри за ПС+ за септември. Појак месец немало ни ќе има.

Член од
19 јуни 2018
Мислења
82
Поени од реакции
77
Дестини 2 и Год оф вар 3 ремастеред се игри за ПС+ за септември. Појак месец немало ни ќе има.
Destiny 2 sranje, GOW3 GOTY, samo radi GoW3 vredi da zemete PS+ ja ja iam taka da ne obnovuvam, a najdobar mesec daleku nesto da pobedi Bloodborne i Ratchet & Clank

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Последниве месеци добри наслови дадоја. Месецов беше Мафија 3, претходно беа и Bloodborne, Rocket League, Rayman, Second Son и слично. Конечно ПС+ има смисла да се купува.

Член од
13 март 2010
Мислења
378
Поени од реакции
480
Дечки прв пат ќе купвам онлајн игра за PS4 па ако можи мала помош како да го изведам ова, имам хрватски акаунт.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.507
Поени од реакции
5.614
Дечки прв пат ќе купвам онлајн игра за PS4 па ако можи мала помош како да го изведам ова, имам хрватски акаунт.
Ја бараш играта и даунлоад ако имаш пари на акаунтот. Е ако немаш е проблем. Ќе ти треба кредитна картична од земјата на акаунтот, во твојот случај Хрватска или ваучер со хрватски куни.

Член од
13 март 2010
Мислења
378
Поени од реакции
480
Ја бараш играта и даунлоад ако имаш пари на акаунтот. Е ако немаш е проблем. Ќе ти треба кредитна картична од земјата на акаунтот, во твојот случај Хрватска или ваучер со хрватски куни.
Епа то ми беше прашањето како да најдам ваучери? нема страни шо препродават ваучери го G2A ама на неа само американски има

Член од
19 јуни 2018
Мислења
82
Поени од реакции
77
Епа то ми беше прашањето како да најдам ваучери? нема страни шо препродават ваучери го G2A ама на неа само американски има
напрај си акаунт на Британија или Америка, на Хрватски регион нема исти попусти и цени како на Британија и Америка. Од Г2А ќе си зимаш ваучери и тоа е тоа.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.857
Поени од реакции
1.737
Контактирај ги СанктаДоменика од Хрватска, они се официјален дистрибутер за нивниот пазар, од тоа што читам по другите форуми, многу од Босна така купувале ваучери, па им праќале код на меил. Инаку ептен ги ебаваат нив со Куната, никако не им се реални цените, некако како кај нас кога 60€ ти ја наплаќаат 4000МКД, така и кај нив 60€ им наплаќаат 550ХРК.

Член од
19 март 2012
Мислења
6
Поени од реакции
0
А овие игри што се ставени за еден месец на ПС+ прво ги download-ираш па ги играш или се играат преку streaming?

Ако ги download-ираш можеш да ги играш и понатаму кога ќе заврши месецот?

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.507
Поени од реакции
5.614
А овие игри што се ставени за еден месец на ПС+ прво ги download-ираш па ги играш или се играат преку streaming?

Ако ги download-ираш можеш да ги играш и понатаму кога ќе заврши месецот?
Ги даонлоадораш и ги играш се додека имаш ПС+ претплата. Можиш и да ги бришиш и пак да ги инсталираш се додека имаш претплата.

Kajgana Shop

На врв Bottom