B
Beck's
Гостин
Има купувано некој на ПС сторе со ВИЗА од Тутунска, не ми ја прима нити на Англискиот, Германскиот нити Швајцарскиот пазар.
Нејќе за жива глава. Милион пати пробував и пак ништо. Ако најдеш решение, кажи ми.Има купувано некој на ПС сторе со ВИЗА од Тутунска, не ми ја прима нити на Англискиот, Германскиот нити Швајцарскиот пазар.
Resenie edinstveno da kupuvas kod od amazon.de, probav zedov kodce od 10 evra poso ima neverojaten popust na evropskiot pazar, inace od amazon.com si kupuvam psn karticki i gi koristam na amerikanskiot pazar. Btv i ja potrosiv 16 den probajki da kupuvam so kartickataНејќе за жива глава. Милион пати пробував и пак ништо. Ако најдеш решение, кажи ми.
А може да ми одзема по 7денари за внесување на картицата.![]()
Па пробав и картички PSN да купувам преку Amazon.com, па ми бара друга адреса и триста страња, па на крај нарачав на Диск.Resenie edinstveno da kupuvas kod od amazon.de, probav zedov kodce od 10 evra poso ima neverojaten popust na evropskiot pazar, inace od amazon.com si kupuvam psn karticki i gi koristam na amerikanskiot pazar. Btv i ja potrosiv 16 den probajki da kupuvam so kartickata![]()
Adresa koa ti bara pisi nekoja random nema vrska, inaku raboti na amazonПа пробав и картички PSN да купувам преку Amazon.com, па ми бара друга адреса и триста страња, па на крај нарачав на Диск.
Adresa koa ti bara pisi nekoja random nema vrska, inaku raboti na amazon
Od kaj poracuvas na disk?Ма во нервоза баталив секакво купување онлајн, па ги нарачав на Диск.
Ќе пробам нареден пат.![]()
Па од Amazon.comOd kaj poracuvas na disk?
Не, треба да имаш толку колку што чини играта + доставата.Некаде прочитав дека мора на картичката да имаш минимум 25 евра. Е сеа колку е точно незнам пошо ја немам толку моментално
Мислев за на ПС Стор. Инаку пробав на амазон само диск ми вика неможе да донесат до тука, пробав 2 игри.Не, треба да имаш толку колку што чини играта + доставата.
Особено најновите не можат, но можат да се најдат од други продавачи со тој додатокот за Chrome и Firefox, но поскапи се.Мислев за на ПС Стор. Инаку пробав на амазон само диск ми вика неможе да донесат до тука, пробав 2 игри.
Инаку имате голем попуст на американскиот пазар овој викенд, неколку добри игри за 4.99$
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/flash-sale/cid=STORE-MSF77008-9_FLASHSALE2014
La Noire ја немам играно, добра е?Особено најновите не можат, но можат да се најдат од други продавачи со тој додатокот за Chrome и Firefox, но поскапи се.
Џабе е попустот кога не може да се купи. Прв пат да нејќат пари, конечно не сожалија.
Супер игри на попуст, La Noire, Red dead Redemption, Max Payne 3, GTA 4... Мада GTA 4 веќе ја имам.
Се што е од Рокстар за мене е екстра.La Noire ја немам играно, добра е?
Си го зедов Darksiders, ја немав играно па ми делуваше интереснаМислев за на ПС Стор. Инаку пробав на амазон само диск ми вика неможе да донесат до тука, пробав 2 игри.
Инаку имате голем попуст на американскиот пазар овој викенд, неколку добри игри за 4.99$
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/flash-sale/cid=STORE-MSF77008-9_FLASHSALE2014