Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
За таа цена добиваш само конзола, а јас продавам конзола со две игри + Move (PS Eye camera , Move controller, со уште една игра - Sports Champions). Е сега е Шах Мат :pos:
гаранција даваш ако рикне ?
цената ти е како за од дукан да купуваш а уствари од трето лице
срекно во продажбата

Цената не е како за од дуќан, тое е сигурно. Кажи ми каде има да се купи за 67 ЕУР колку што е разликата Move bundle (PS Eye камера, Move контролер и играта Sports Champions) и плус уште 2 игри: LittleBigPlanet 2 Special Edition i Ratchet & Clank: All 4 One.

Цената не е како за од дуќан, тое е сигурно. Кажи ми каде има да се купи за 67 ЕУР колку што е разликата Move bundle (PS Eye камера, Move контролер и играта Sports Champions) и плус уште 2 игри: LittleBigPlanet 2 Special Edition i Ratchet & Clank: All 4 One.
јас не знам и зошто ги спомнуваш игрите .... тие треба гратис да ги даваш
не дека се некој познати игри или не знам што ...
а гаранцијата никаде ти ја нема :D:D:D од Америка да не го зеде ?
а кога одиш некаде да продаваш нешто без гаранција во дукан секогаш ти го проценуваат на пола од вистинската цена
јас така знам
ако не е така нека ме поправи некој

Јас продавам PS3, еден joystick, Devil May Cry 4... Сосем малку е употребуван, не е чипуван и може онлајн да се поврзе..
Хард дискот е мал, 40гб, но нудам максимално поволна цена.
Секој сериозно заинтересиран нека се јави на 071509390!

Јас продавам PS3, еден joystick, Devil May Cry 4... Сосем малку е употребуван, не е чипуван и може онлајн да се поврзе..
Хард дискот е мал, 40гб, но нудам максимално поволна цена.
Секој сериозно заинтересиран нека се јави на 071509390!

Ај пиши ми цена на пп... Заинтересиран сум

@ mite_jan
Кога ќе најдеш некој да продава нови конзоли за пола цена од таа во продавница, те молам да ми се јавиш, ќе ги купам сите. Ќе те частам и тебе затоа што си ми нашол таква добра цена :pos:

јас не знам и зошто ги спомнуваш игрите .... тие треба гратис да ги даваш
не дека се некој познати игри или не знам што ...
а гаранцијата никаде ти ја нема :D:D:D од Америка да не го зеде ?
а кога одиш некаде да продаваш нешто без гаранција во дукан секогаш ти го проценуваат на пола од вистинската цена
јас така знам
ако не е така нека ме поправи некој

Со се се сложувам, освен со болдираното. Како тоа LBP2 не е позната игра?

Zdravo na site,
Jas sum golem fan na Sony i normalno na PS3, skoro sum registriran na PSN pa koj saka neka me add-ne nikot mi e ist kako na forumov tuka. Sega ja cekam Killzone 3 da mi stigne i da vidam kako izgleda u 3D da se igra.

Ја шиткам Call of Duty Modern Warfare 3 за 2500ден. Така да ако е некој заинтересиран нека ми пише.

Јас ја менувам Infamous2 за Uncharted3 за на 2 недели (додека ги изиграме и двајцата), или менувам PS Move за со неа или Resistance3 за стално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom