Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
4ица сме, утре ќе ми каже МикиЗулум дали е ЗА.

Да прашам дали може со џојстик од сони 2 да се игра на сони 3 ? Зашто некој викаат дека можело а на ова само усб порт има да не треба некој приклучок да се купи или нешто ? Или лупаат зелени со тоа џојстиците?

Да прашам дали може со џојстик од сони 2 да се игра на сони 3 ? Зашто некој викаат дека можело а на ова само усб порт има да не треба некој приклучок да се купи или нешто ? Или лупаат зелени со тоа џојстиците?

Може, само ќе си купиш Playstation2-to-USB адаптер од Анхоч за 200 денари и ќе ти работи на компјутер или PS3.

Uncharted 3: Drake's Deception UNVEILED!!! :vozbud::vozbud:

Здраво ја сум почетник.Ве молам кажете ми како се става игра на хард дискот.Фала Однапред!

Па па па ... Убав почеток на новава година.

Ова требаше да биде големото изненадување од сони, што значи имаат уште едно поголемо. Можеби масс ефект 3 како временска експлузива можеби геарс оф вар 3 и на пс3 или нешто сосема ново ќе видиме сеа викендов :)

Ја зедовме Лара Крофт. Cooperative е ЗАКОН! Може и онлајн Coop да се игра.

Ок... значи некој фраер шо има ПС3, а 240 денари му се големи пари, се логирал на акаунтот и ја спуштил играта без да плати. Сега тими не може да ја спушти. Ако некој има по грешка спуштено на 2 пс3ки, нека се јави да му кажам како да направи Disable на едниот.

--- надополнето ---

ErT напиша:
Ок... значи некој фраер шо има ПС3, а 240 денари му се големи пари, се логирал на акаунтот и ја спуштил играта без да плати. Сега тими не може да ја спушти. Ако некој има по грешка спуштено на 2 пс3ки, нека се јави да му кажам како да направи Disable на едниот.

NVM за постов. Не размислив за нешто што сега ми го спомна тими. Никој нема зафркнато, туку се зафркнавме што користевме ист акаунт.

Кој од вас петорица незнаеше да брои до пет?

75378-TrollFace.png

Ambiguity . Чим имаш пс3 по дефолт си фраер. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom