Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Човече, овој PSGroove USB модов за PlayStation 3 со секој изминат час се шири не како чума, не како епидемија, туку како пандемија.
http://www.psgroove.com/

Прво со одредени USB уреди, па со iPhone, па и со други мобилни телефони, па со калкулатори, абе уште малце и преку леб и преку сирење ќе можеш да го пушташ.

Штета што немаат чуено за македонски ајвар, таман сега е време за правење зимница, па и преку ајвар да можеш да го пушташ.:pos2::pos2::pos2:

Сони си имаат полни раце работа барајќи решение за ова.

Кој е за Анчартед 2 онлајн нека се јави. Јас и Сезнајко Coop се туривме од играње, прејако е она.
Јас ја имам Анчартед 2, ако сакаш некогаш онлине кажи на ПСН :)

Јас ја имам Анчартед 2, ако сакаш некогаш онлине кажи на ПСН :)

Ти пишав. Вечерва кун 9 сатот се договоривме. Ако можеш, најди и микрофон (за компјутер, преку скајп :) )

Неможам вечер, или утре или петок. Beчер ќе одам на Македонија-Ерменија, а за микрофон не се сезај како може да немам :):) Два имам, еден со УСБ a еден bluetooth. А чекајнеможе преку играта да зборуваме, зашто мора скајп ??

Неможам вечер, или утре или петок. Beчер ќе одам на Македонија-Ерменија, а за микрофон не се сезај како може да немам :):) Два имам, еден со УСБ a еден bluetooth. А чекајнеможе преку играта да зборуваме, зашто мора скајп ??

Како бе не можеш вечер? Леле ќе те колам :). Иначе ние немаме слушалки за ПС3то -.-, затоа скајп. Па кога ќе се враќаш вечер? Од утре до понеделник Свезнајкно нема да е тука. Кога се враќаш вечер?

Vo 11 i 9 minuti :pos2: Od kaj da znam koga ke zavrsi fudbalot :) Ama stvarno ne mozam vecer, mozda ke ostanam posle natprevar nadvor plus umoren od derenje ... :) Ke igrame jas i ti vo petok i sabota, jas ke ti zboram preku igrata :) Bolje e taka, ti mene preku skype.

Vo 11 i 9 minuti :pos2: Od kaj da znam koga ke zavrsi fudbalot :) Ama stvarno ne mozam vecer, mozda ke ostanam posle natprevar nadvor plus umoren od derenje ... :) Ke igrame jas i ti vo petok i sabota, jas ke ti zboram preku igrata :) Bolje e taka, ti mene preku skype.

Хехе па си реков да не се враќаш одма по натпреварот :). Али ок, го прашав Зулум, можеби он ќе биде тука :). Изгледа нема други кои ја имаат играва -.-

A kolku moze co-op, 4 taka ? Aj da se sobereme za petok vecer ili sabota da igrame jas ti i zulum, ako nemate planovi za petok se razbira.

Neznam dali nekoj mi go procita postot vo gaming vojna temata za mass effect 2 deka se seli i na ps3 i ke izleze na januari 2011.....i za sekoj slucaj spomnav i tuka.....a najdobrata rabota e deka ps3 verzijata ke dojde polna so site do sega DLC sto izlegle za nea......pa moraat na nekakov nacin da nadomestat za golemoto docnene......i ova mislam deka e uste edna potvrda deka Sony frla bajagi pari na igri posledno vreme.....samo bi sakal sepotenata na internet za Left4Dead 1i2 da se vistiniti........

--- надополнето ---

.......deka ke se najdat na edno blu-ray toa bi izraduvalo dosta luge vklucuvajki me i mene.

P.S. sorry sto tekstov mi e na dva dela no telefonov samo tolku mi dozvoli da pisam

--- надополнето ---

.......deka ke se najdat na edno blu-ray toa bi izraduvalo dosta luge vklucuvajki me i mene.

P.S. sorry sto tekstov mi e na dva dela no telefonov samo tolku mi dozvoli da pisam

Neznam dali nekoj mi go procita postot vo gaming vojna temata za mass effect 2 deka se seli i na ps3 i ke izleze na januari 2011.....i za sekoj slucaj spomnav i tuka.....a najdobrata rabota e deka ps3 verzijata ke dojde polna so site do sega DLC sto izlegle za nea......pa moraat na nekakov nacin da nadomestat za golemoto docnene......i ova mislam deka e uste edna potvrda deka Sony frla bajagi pari na igri posledno vreme.....samo bi sakal sepotenata na internet za Left4Dead 1i2 da se vistiniti........

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Ајде бе ти стави интернет , доста го малтретираш мобилниот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom