Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Ете се собравме, ајде кажувај ! :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
4ица сме, утре ќе ми каже МикиЗулум дали е ЗА.

M

marko 1996

Гостин
Да прашам дали може со џојстик од сони 2 да се игра на сони 3 ? Зашто некој викаат дека можело а на ова само усб порт има да не треба некој приклучок да се купи или нешто ? Или лупаат зелени со тоа џојстиците?

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Да прашам дали може со џојстик од сони 2 да се игра на сони 3 ? Зашто некој викаат дека можело а на ова само усб порт има да не треба некој приклучок да се купи или нешто ? Или лупаат зелени со тоа џојстиците?
Може, само ќе си купиш Playstation2-to-USB адаптер од Анхоч за 200 денари и ќе ти работи на компјутер или PS3.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Uncharted 3: Drake's Deception UNVEILED!!! :vozbud::vozbud:

Член од
10 декември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво ја сум почетник.Ве молам кажете ми како се става игра на хард дискот.Фала Однапред!

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Па па па ... Убав почеток на новава година.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Па па па ... Убав почеток на новава година.
Ова требаше да биде големото изненадување од сони, што значи имаат уште едно поголемо. Можеби масс ефект 3 како временска експлузива можеби геарс оф вар 3 и на пс3 или нешто сосема ново ќе видиме сеа викендов :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ја зедовме Лара Крофт. Cooperative е ЗАКОН! Може и онлајн Coop да се игра.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ок... значи некој фраер шо има ПС3, а 240 денари му се големи пари, се логирал на акаунтот и ја спуштил играта без да плати. Сега тими не може да ја спушти. Ако некој има по грешка спуштено на 2 пс3ки, нека се јави да му кажам како да направи Disable на едниот.

--- надополнето ---

ErT напиша:
Ок... значи некој фраер шо има ПС3, а 240 денари му се големи пари, се логирал на акаунтот и ја спуштил играта без да плати. Сега тими не може да ја спушти. Ако некој има по грешка спуштено на 2 пс3ки, нека се јави да му кажам како да направи Disable на едниот.

NVM за постов. Не размислив за нешто што сега ми го спомна тими. Никој нема зафркнато, туку се зафркнавме што користевме ист акаунт.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Кој од вас петорица незнаеше да брои до пет?

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Ambiguity . Чим имаш пс3 по дефолт си фраер. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom