Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не реков да бираш измеѓу PS3 и X360, туку мислев ионака зимаш PS3, па место да изнакупиш 12 мултиплатформ игри оригинал, да си земеш X360 со гага игри, па да си ги имаш и двете конзоли. PS3 за ексклузиви, x360 за све остало.

и тоа ќе го сторам после се... Сонито ќе го користам за Анчартед,Инфејмс и слични ексклузивци, а Боксот за све останато...

Ерт, па рачунај кога ќе излезат овие body controlling consoles дека првично ќе коштаат околу 1000 јура... зависи значи таму ситуацијата како ќе биде, ако е вака ондак после 14 год. гемплеј на Сони ќе одам на Боксот.

после колку време од издавањето на 360ката го хакнаа??

иначе овој типов од идц.ком.мк по што цена ги шитка игрите, значи не оригиналите туку пиратските он сам што ги гори??

Има чип за ова бе?

и тоа ќе го сторам после се... Сонито ќе го користам за Анчартед,Инфејмс и слични ексклузивци, а Боксот за све останато...

Ерт, па рачунај кога ќе излезат овие body controlling consoles дека првично ќе коштаат околу 1000 јура... зависи значи таму ситуацијата како ќе биде, ако е вака ондак после 14 год. гемплеј на Сони ќе одам на Боксот.

после колку време од издавањето на 360ката го хакнаа??

иначе овој типов од идц.ком.мк по што цена ги шитка игрите, значи не оригиналите туку пиратските он сам што ги гори??

Мислам 200 денари е игра.

Фала за информацијата Ert ....си направив нарачна..:D

Np, дај сега репутација :). Иначе, да знаеш, ќе земат пари од кредитната тогаш кога ќе ти ја пуштат играта, а не сега. :)

Да не шитка некој USB кабелче за полнење на контролерите? Или да даде на заем да ги наполнам? Или да знае кај можам да купам? :)

Да не шитка некој USB кабелче за полнење на контролерите? Или да даде на заем да ги наполнам? Или да знае кај можам да купам? :)

Да не имаш Canon PowerShot? Исто кабелче користат (Канонот за да ги префрлаш сликите :) ).

Абе што малер ќе бев, 3 различни USB mini кабелчиња пробав - ни едно не фаќа :)

И како да го исклучам аналогот, да играм на стрелките? :)

Абе што малер ќе бев, 3 различни USB mini кабелчиња пробав - ни едно не фаќа :)

И како да го исклучам аналогот, да играм на стрелките? :)

Аман бе -.-. Прашање: Како успеа да го земеш ПС3то без кабелче за полнење? :)

Аман бе -.-. Прашање: Како успеа да го земеш ПС3то без кабелче за полнење? :)
Ми го даде синоќа другар кој сабајлево одлета за Рим. И ми го дал без кабелче, a при крај се батерииве :)

Ми го даде синоќа другар кој сабајлево одлета за Рим. И ми го дал без кабелче, a при крај се батерииве :)

Хммм.... барај роднина со PowerShot ; не знам што да ти речам :). Иначе каблите што ги проба, одговараат на контролерот и не се полни или? Пробај поврзи го на PC (може и преку ПЦ да се полни, само треба да е уклучен , треба струја ;) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom