Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
мене ми беше само за DLC, инаку повеке уживам во физичките копии, пр. ГоВ 3 и да ја изиграш нема да ја дадеш ке ти стои во колекција... :)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
е ова е претеризам више, уште ни трага ни глас !
идам вчера у МК пошта прашуем дали е стигната пратка на тој и тој, проверуваат во хангарите-шпедиција ми викаат нема!

сеа ги контактирав овие сендит да видам шо таша* им е проблемот!

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
е ова е претеризам више, уште ни трага ни глас !
идам вчера у МК пошта прашуем дали е стигната пратка на тој и тој, проверуваат во хангарите-шпедиција ми викаат нема!

сеа ги контактирав овие сендит да видам шо таша* им е проблемот!
Ти брат си голем баксуз :toe: Еве Џокер само што ми пиша, него му стигнала Halo ODST за точно 7 дена.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ти брат си голем баксуз :toe: Еве Џокер само што ми пиша, него му стигнала Halo ODST за точно 7 дена.
си чекал ли некад волку долго?
на втори ја нарачав, на шести требаше да ја пуштат, бев во пошта да прашам ништо нема, а сеа сме 15-ти.

од цел ебан свет како на мене ова да ми се случи!

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
си чекал ли некад волку долго?
на втори ја нарачав, на шести требаше да ја пуштат, бев во пошта да прашам ништо нема, а сеа сме 15-ти.

од цел ебан свет како на мене ова да ми се случи!
Сум чекал. Најдолго што сум чекал мислам дека беше 16 дена. И на сендит пишува, Please allow 21 days before contacting us.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Баже шо бидна стигна ли играта или стана некоја заебанција?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
... мило ми е што се грижите за мене :smir::)

еве шо ми кажаа..

значи треба да чекам уште одприлиќе 2 недели откако е пратена пораката...
иначе слушалиците што ги нарачав 4-5 саата после играта ми стигнаа пред играва :tapp:

ај би требало да излезат коректни и да ми достават пред 1-ви :toe:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
... мило ми е што се грижите за мене :smir::)

еве шо ми кажаа..

значи треба да чекам уште одприлиќе 2 недели откако е пратена пораката...
иначе слушалиците што ги нарачав 4-5 саата после играта ми стигнаа пред играва :tapp:

ај би требало да излезат коректни и да ми достават пред 1-ви :toe:
Нц нц, човече ти си баксуз :). Еве и Макосвизија ја порача Асасинс крид некаде кога и ти ја порача оваа, неговата стигна за 7 дена. Да не ја згреши адресата бе?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Нц нц, човече ти си баксуз :). Еве и Макосвизија ја порача Асасинс крид некаде кога и ти ја порача оваа, неговата стигна за 7 дена. Да не ја згреши адресата бе?
абе седум пути ме праша за адресата, нормално дека не ја згрешив, како си стигнаа слушалките на иста адреса а ова?

мислам дека неделава е краен рок и ќе ја достават, у пошта им остаив бројче веднаш штом слушнат дека на мое име има роба да ме известат у истиот момент :)

дали е до играта или до картицата незнам, али нешто неваља :nesvest:
дај боже до датумот да е :pos2:

чим пишува usually takes 15 working days, денеска е 16-тиот.. е сеа вика уште 15ет :nesvest:
ко ќе пројде 2-ри ако ја неам земено што значи тоа, дека ми се губи пратката или па да ги известам???

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
абе седум пути ме праша за адресата, нормално дека не ја згрешив, како си стигнаа слушалките на иста адреса а ова?

мислам дека неделава е краен рок и ќе ја достават, у пошта им остаив бројче веднаш штом слушнат дека на мое име има роба да ме известат у истиот момент :)

чим пишува usually takes 15 working days, денеска е 16-тиот.. е сеа вика уште 15ет :nesvest:
ко ќе пројде 2-ри ако ја неам земено што значи тоа, дека ми се губи пратката или па да ги известам???
Кој чека, ќе дочека :) Мене ми стигна за 11 дена, од кои 4 беа неработни дена :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265

Извини, заборавам :). Ако не ти стигне до 2ри, ќе им пуштиш маил и ќе им кажиш дека не си ја добил играта. Па ќе почнат тие со процедура таму, трак да направат за да видет до каде е последно стигната пратката. Е ако најдат дека стигнала до македонија, тогаш или кај нас е украдена, или ти ги мамиш :).

Кој чека, ќе дочека :) Мене ми стигна за 11 дена, од кои 4 беа неработни дена :)
Да, само работните денови се бројат, значи 7.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
do Baze sk sto slusalki zema

Да не е официјалниот bluetooth headset за ps3

MikiZulum

Tип-Топ
Член од
29 ноември 2009
Мислења
87
Поени од реакции
2
А дали работат обични USB слушалки со микрофон за комуникација во игрите???

Kajgana Shop

На врв Bottom