Пласибо на 8.9.2010 во Скопје - ОТКАЖАНО

• Креатор на темата Креатор на темата Maryah.C
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахахах! Ако доаѓаат како ќе им се смеам на тие што отидоа на Егзит само ради Пласибо xD

Хух... како да ти кажам. Бев на минатиот концерт на Пласибо во Скопје. Тогаш беше на лизгалиште. Молко имаше донесено посебна гитара за секоја песна, за да се долови сензибилитетот на секоја песна посебно, но озвучувањето беше толку лошо што откако отсвиреа договорените 80 минути, од што беа разочарани, скокнаа набрзинка во џип и право во хотел.
На Ексит озвучувањето е WOW јас искрено се надевам дека ќе доживеам концерт во Скопје со озвучување ко на EXIT. Башка има посебна енергија, не можеш да споредуваш летен фестивал со обичен концерт на 2-3 бенда.
Ги пропуштив и Пласибо и Нувел Ваг кога беа се надевам овој пат нема.
Само ова да не е шпекулација некоја.
Јас ги испуштив Нувел Ваг кога беа во Универзална, ама овојпат ќе одам :)

Законннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннн, одвај чекам

Се надевам дека нема да испадне само лажна информација, зошто 3 дена леев солзи за Егзит :)

Гејачeње
icon_mrgreen.gif

Хух... како да ти кажам. Бев на минатиот концерт на Пласибо во Скопје. Тогаш беше на лизгалиште. Молко имаше донесено посебна гитара за секоја песна, за да се долови сензибилитетот на секоја песна посебно, но озвучувањето беше толку лошо што откако отсвиреа договорените 80 минути, од што беа разочарани, скокнаа набрзинка во џип и право во хотел.
На Ексит озвучувањето е WOW јас искрено се надевам дека ќе доживеам концерт во Скопје со озвучување ко на EXIT. Башка има посебна енергија, не можеш да споредуваш летен фестивал со обичен концерт на 2-3 бенда.
Ти ме зафркаваш? ^.-
Не реков дека у Скопје ќе биде исто ко Егзит, тоа нема никад да се случи. Егзит >>>>>>>>>>>>>>>>>> Кале
Туку реков, има луѓе што ќе одат на Егзит и имаат купено карти само за едната вечер, на Пласибо. Со други зборови, ќе одат на Егзит САМО за Пласибо, ниеден друг бенд. Не ги ни знаат другите бендови тој ден што ќе настапуваат.
Сега кажи ми, повеќе ти се исплати да ги слушаш Пласибо во Скопје со малку послабо озвучување или да одиш до Нови Сад за да ги слушаш и патем, да плаќаш тродупло?
And don't try to teach me some lessons -.-

Тинуле батка, атмосфера EXIT и некаде у скопје не е исто, веруј ми. Плус овдека Placebo влезница ке е 1200+ денари, Massive Attack 1200+ денари. Exit 3500 денари 4 дена 600 изведувачи, и гарант Placebo ќе направат 10х подобра атмосфера а да не спомнувам и други артисти. Смеј се на тие што идат на EXIT ама они најбоње си знев :D

Exit е 20 светлосни години пред Скопје. (8 годишно искуство)

Не реков такво нешо -.-
Ај ме мрзи да се објаснувам -.-

Џизс !!!! Конечно нешто шо ме интересира! До 8 септември има цела армија да соберам за одење, happy happy happy!! :music3:

Placebo нема да настапат

Како одговор на шпекулациите дека во септември по втор пат кај нас ќе настапи британскиот бенд Placebo, Авалон изјавува дека, иако размислувале за организација на еден ваков настан кој би се случил на 8ми Септември, сепак се откажале од замислата. Сите што со нетрпение го очекуваа концертот...ќе почекаат некоја друга прилика.

http://plagij.at/index.php?sajt=more&id=4774

Официјално е демантирано. :(

Ќе те пуштиме догодина :smir:
icon_mrgreen.gif

Уште Мјуз да ги видам, и ништо друго не ми треба.

Аххх тешко дека Muse ке ги видеме во близина,а камоли во Македонија :( Баш ми е жал што нема да дојдат Placebo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom