Пиволенд на Кале 11-15.09.2013

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе имало уште еден ден плус а? Со култен бенд... се кладиме дека ќе биде "Apea"?

Точен одговор :D
Ги најавија, Ареа, Паркети, Пука Козметика и не знам кој друг беше :D

Денеска беше фул како што очекував. Пошто бев во близина уште накај 7 и нешто, не ми се одеше до дома, па да се враќам назад, продолжив на Пиволенд. И се замрзнав пошто бев со кратки искочен од поручекта, па морав да си одам кога стана подобро :icon_mrgr:
Со оглед на тоа што ја отворив програмата, тие на почетокот не беа толку лоши :D Дани беше одлична, али Едо Мајка бар додека го слушав, ме разочара некако. Али сепак не можам многу да кажам со оглед на тоа дека се заледив како пичка под кошула, додека 90% носеа кратки, ние дремевме под рефлекторите за да се стоплиме :pos: Цените им се...:tapp:

На крај огромна гужва, пола си одат накај 23 и 30, пола доаѓаат, 15 минути ти требаат од бината до скалите да дојдеш и таму уште 15 минути за да се симнеш ццц

Пиволенд нека се изгубат одма.Организација нула им рикна и опрема и све.Едо Маајка се напизди до даска.Стварно не се замара никој уште во 23:30 си отидоа пола луѓе :mad:

Следна година пиво 100ка ,полоша храна и нормално по првпат во Македонија. Дубиоза/САРС/Рамбо/Електрични/Хладно Пиво/Ареа и на крај на октомври почеток на ноември нека организираат за после колоквиумска да биде.

Не треба фестивалот да го поместуваш за да чекаш да има луѓе во градот туку луѓето да поместуваат работи за да идат на фестивалот.Овака е само неколку дневен клуб кој функционира како и секој друг клуб во Македонија,секој пат истото.

Го расипа изненадувањето... срам да ти е ! :D

Ете затоа ти се разбираш, па просветли не, избави не од простотилукот во кој ние живееме...
Немам ниту намера ниту време. А избавувањето на простотилукот - тоа си е природен процес, не може да се форсира. Според Дарвин, или самиот ќе си го избавиш, или нема. Ако продолжиш по правиот пат на еволуцијата ќе го елиминираш, ако не - сажањавам со вас! Сепак сето тоа од тебе зависи. :icon_mrgr:
--- надополнето: 15 септември 2013 во 03:52 ---
A wise choice! (y)

Покрај срање програма уште такви ко тебе фалеа... :pos:

Леле, леле, мајко мори леле, колку е само лошо, аууууу полошо никад не било! :facepalm:
Изборот на пиво оскуден..
Скарата се прави со месото од лани...
Програмата е ужас...
Опремата уште по ужас...
Идеш идеш и тука пред бината одеднаш газиш у жива песок такозвани кал :mad:
Па уште и скапо..бреееее :mad:
Кај се заебав кај отидов кај се запустив :(

Леле, леле, мајко мори леле, колку е само лошо, аууууу полошо никад не било! :facepalm:
Програмата е ужас...
Опремата уште по ужас...
Скарата не беше ужас, мене единствено скарата ми се допадна.

Најсериозно.

Програмата е ужас...
Опремата уште по ужас...

Не се нервирај, тури некоја цицка...

Иначе проширено беше за разика од претходните, мавнав 2 Старопрамена по 80ка, многу кал, многу сељаци кои маваа со пиво, многу гејчиња и исфемнизирани мажи а и оние жени со бричени пола лејка а имаше и една таква што и другата полвина и беше бричена и само на средина имаше коса која на тилот и беше фатена во репче. Добро бе со пола мозок ли сте што ви смета пола коса? Имаше и универзалка клабери во први редови на Металика правеа шутка, на народно мешаа чочек, на Продиџи денсаа електронски како год и да е тоа, се забављаат и тоа е супер. Звучниците битно крчеа дополнителен иритирачки момент. Eден тон тинејџери на кои им беше топ, на нив до душа октет Куманово да пее ќе им биде топ. Not impressed, ама не го хејтам скроз. 4/10.

Битно го видов Тончи после може 8 месеци и јаче.

Скарата не беше ужас, мене единствено скарата ми се допадна.

Најсериозно.

Незнам друже може гладен си бил а може и јас сум земал од некое чкљ место :unsure:
Не се нервирај, тури некоја цицка...
Имаше и универзалка клабери во први редови на Металика правеа шутка, на народно мешаа чочек, на Продиџи денсаа електронски како год и да е тоа, се забављаат и тоа е супер.
Тие со шутката ми го истурија пивото :mad: :(

Не е лош пиволендов, но не е ни добар. Единствено ми е криво што не пробав „Трупер“. Све им се потрошил, па пробат едно Лондонс прајд или Инглиш прајд. Многу геј име за добро пиво. Остатокот во рамките на очекувањата кои рака на срце не се високи бидејќи досеа го имам пропуштено само ланскиот пиволенд бидејќи бев на брод.

Незнам друже може гладен си бил а може и јас сум земал од некое чкљ место :unsure:
Тие со шутката ми го истурија пивото :mad: :(

Епа сега и ти, си отишол во први редови и ти го истуриле пивото. Не го бутај гзот кај што ги мерат куровите.

Не е лош пиволендов, но не е ни добар. Единствено ми е криво што не пробав „Трупер“. Све им се потрошил, па пробат едно Лондонс прајд или Инглиш прајд. Многу геј име за добро пиво. Остатокот во рамките на очекувањата кои рака на срце не се високи бидејќи досеа го имам пропуштено само ланскиот пиволенд бидејќи бев на брод.

tumblr_mksghkBIrU1s5jwlco1_500.gif

А колку се израдував дека во понеделник ќе отидам само за да пробам едно трупер ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom