Пиволенд на Кале 11-15.09.2013

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
А некој да не го најде случјно пивото на Мејден , и каде ?
300 ден. за 0,5 л., али totally worth it! \m/

Мене ме бендиса вкусот, а и дизајнот на флашата но и фактот што посебно е кроен вкусот од Брус. Значи не е билокое стандардно пиво со шлапната етикета од Мејден.

Као што веќе ти пишаа се наоѓа над Корона штандот по скалите нагоре, во едно мало штандтче на Beer Shop. Имаш уште неколку други странски пива таму, со очекувано соленки цени (за наши МК стандарди that is).

Иди, пробај го затоа што разбрав од Beer Shop дека само за Пиволенд ќе го продавале. Така да, викендов му е мајката. :)

Бонус ден на Пиволенд 2013, понеделник 16.09.2013!!
Најава за еден македонски култен бенд. Утре ќе бидат објавени сите детали.
Ова од ФБ прилот на Пиволенд

Ова од ФБ прилот на Пиволенд

Можам у ташациве да се кладам дека на курово лето ќе имаше бонус ден ако не врнеше задњиве три. Само за парите да ги извадат и наравно тоа маркетиншки ќе го подмачкаат како-Еве само за вас посетителите од што многу ве сакаме.

300 денари пола литро?

Аман бе, злато да не тече од шишето? :confused:
Не, ама ова е едина прилика да го пробам пивото кое btw е специјално кроено од мојот омилен бенд Iron Maiden. По завршетокот на Пиволенд повеќе у МК нема да го има, освен ако не си го нарачам преку интернет...

Башка, мене ептен ме бендиса, така да ич, ама ич не жалам за парите! :свиркам:
Абе колку и да е добро пивото, со 300 денари ќе си зеам три магнума од продавница и има да се праам пире.
Па ако ти е за стока праење, кој к*р идеш на Пиволенд? И така тапа програма имаат, времето е тиње, а македонските пива им се поскапи од продавница.

Купи си 10 магнума Скопско „пиво“, и со ранецот у парк на клупа и љокај си таму... прај се говедо, нема поента да правиш само гужва на Пиволенд... :pos:
Hi fellow непочитувач на пивото :D
Што се разбираат деца од воена музика, се прашувам? :ROFLMAO:

П.С. Вечер едно црвено белгиско Лефе ќе земам. 200 ден со мерак ќе ги дадам за такво пиво! :vozbud:

Ќе имало уште еден ден плус а? Со култен бенд... се кладиме дека ќе биде "Apea"?

Го расипа изненадувањето... срам да ти е ! :D

Што се разбираат деца од воена музика, се прашувам? :ROFLMAO:

Ете затоа ти се разбираш, па просветли не, избави не од простотилукот во кој ние живееме...

Па ако ти е за стока праење, кој к*р идеш на Пиволенд? И така тапа програма имаат, времето е тиње, а македонските пива им се поскапи од продавница.

Купи си 10 магнума Скопско „пиво“, и со ранецот у парк на клупа и љокај си таму... прај се говедо, нема поента да правиш само гужва на Пиволенд... :pos:
Па не бев :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom