Божино
4815162342
Пепси твист со лимон де. I hate it when i have to explain a joke...Скопско твист?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пепси твист со лимон де. I hate it when i have to explain a joke...Скопско твист?
Анкетата е затворена во 2006 година. Предлагам мал refresh на анкетата со оглед на новите битолски пива и новите производи на скопска и прилепска пивара.Скопско твист немам начекано по продавнициве, како е?
Ако сам го правиш. Нема за купување.А дали во Македониjа се пие саjдер?
Добро ама изгор скапо.Еве едно добро пиво. Chimay Blue.
Добро ама изгор скапо.
А дали во Македониjа се пие саjдер?
Повеќе е како лајт вино. Единствено ако ароми му ставаат па е гадно. Домашниот е добар за пиење.Тоа цидерот треба со закон да се забрани, погрдо нешто не сум пробал.Да сакав да пијам сок од јаболко ќе си купев сок од јаболко!
И јас сум по црни пива ама цената е премногу за секојдневна употреба.Скапо е да, ама сепак вреди да се проба, барем еднаш.
Јас преферирам црни пива. Помалку подуваат и помалку се газирани.
Повеќе е како лајт вино. Единствено ако ароми му ставаат па е гадно. Домашниот е добар за пиење.
Пробај направи си домашно и најди ме, да го љокаме заедно по ИПСега ме тераш да пробам друг некој.Првиот пат и последен пат пробав Strongbow cider и искрено се разочарав.Има Стела Артоа Цидер, може тоа да го пробам.
Само ако не е добро, ке те најдам по ИП адреса и ке ти искамчам едно Скопско да знаеш!![]()
Скапо е да, ама сепак вреди да се проба, барем еднаш.
Јас преферирам црни пива. Помалку подуваат и помалку се газирани.
Vero.Corona кај може да се најде ?