^ Smoke Snakers ... добри се дечкиве, беа на Аларм.:smir: ...
Да те поправам Smoke Shakers мала грешка во програмата инаку дечките се топои:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Smoke Snakers ... добри се дечкиве, беа на Аларм.:smir: ...
Море баталете штандови, паркинзи, пивото какво е, да знам дали да ви идам.><
По кратката прошетка денес низ штандовите...забележав повеќе новости...освем зголемениот капацитет,големата бина,активирањето на сите плоштади во Прилеп, забележав и продавање на сувенири: маици,чаши,кригли и сл. со логото на пиво фест, како во поголемите европски градови...
нема култура во македонците. дали е вака на octoberfest ? епа, не е.Сега само што си дојдов и една работа многу ме лути... Никаква култура да се немало значи... Организирано е се убаво, пиво и скара има за извоз, ама ова луѓево без грам осет се... Штом се подрасчисти гужвата паркот кај комерцијалната банка личеше на депонија... Добро бре, канти има на секој чекор и пак се фрлаат пластичните чаши и хартиите од сендвичите наземи... На кого му се организираат вакви манифестации, на кого ?!
Денешна програма:
Главна бина:
Skullcrush
Hypnotic wave
Crossroad blues
Off line
Band
Area
Слаткар
Сузана Спасовска
Мала бина:
Tube party with swimming girls
Па, ќе оди некој на главна бина??????
По кратката прошетка денес низ штандовите...забележав повеќе новости...освем зголемениот капацитет,големата бина,активирањето на сите плоштади во Прилеп, забележав и продавање на сувенири: маици,чаши,кригли и сл. со логото на пиво фест, како во поголемите европски градови...
Прочитав статус на ФБ кој лично мене ми се допадна![]()
Ај некој нека постира слики ако има како е организирано низ Прилеп? Фала![]()
![]()
Аааа... ќе си купам една ваква
Имам на англиски, сега ќе си имам и на македонски :je:
![]()
Се потрудиле од штандовите, не е лошо, не е лошо![]()
kaj ce go ima ova,i koa den i vremeИди, че има транс, електро, техно сцена, уствари секоја година има па се надевам и годинава...батали пиво.![]()