Пиво Фест Прилеп 2010 - од 15-18 јули 2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Скарата на повеќето места со високи цени за мала количина. Најголемиот дел од пивата на точење околу 50 ден., таман. :)
Мислам дека не вреди пола литар точен Erdinger за 150 ден.
Океј атмосфера, а тоа што не знаеме ѓубре кај да фрлиме е друга работа. -.-
За жал нема да го дочекам пенливиот свршеток. ><

Ги сликна некој разголените swimming girls? Прилично заводливо мешаа со газињата. :icon_lol:

kaj ce go ima ova,i koa den i vreme :)

Кај споменикот Александар Македонски...уствари неможиш да промашиш :) сношти се мрднав од пиење а и какви стриптизети имаше да ти се стопат очите хахахахах, после полноќ почнува по интензивно па до дајле. Сабајлево до 5 бевме :)

--- надополнето ---

Ги сликна некој разголените swimming girls? Прилично заводливо мешаа со газињата. :icon_lol:

Брат, она беше кондиција алал да им е и харизма и све...онака доволно долго ако се сконцентрира чоек на нив може во гаќи да сврши хахахха. Јас не можев да ги сликнам, девојка ми ми се налути оти гледав а не пак да сликам :tapp: ај кој сликал дајте нешо :)

Стигнав во Прилеп и прво што направив си купив маичка (текстот сепак е различен, ама ОК, ќе пројде) и кригла.

Штандовите се ОК, некои и на кат. Единствено Горско штандот беше празен во 14:30 кога поминав натаму. На штандот со Becks чадори имаше регенце :)
Се враќам таму за неколку часа, на силно сонце не ми се фотографира :)

Инаку Прилеп и среде пладне е полн, којзнае какво ќе биде кога се спушти сонцето.

Најголеми очекувања имам од ЕСМА :)

Каков беше настапот на Суперхикс? Добри беа?

За сите женски што ќе одат, не смеат да ја пропуштат појавата на секс симболот на градот, г-дин Б_О_Ж_И_Н_О . :icon_lol:

некако од година на година пивофест во Прилеп ми заличува на некоја турбо-фолк шема(со музичкиот репертоар и пубилката која најмногу оди за таа кич култура).............каде се странските undergropund/поп/rock изведувачи?????????
лани на Пиволенд во Скопје каде каде имаше ИЗБОР на МУЗИКА според сопствени вкусови,а во Прилеп??????????
п.с.браво за нашите изведувачи за кои вреди да се отиде

некако од година на година пивофест во Прилеп ми заличува на некоја турбо-фолк шема(со музичкиот репертоар и пубилката која најмногу оди за таа кич култура).............каде се странските undergropund/поп/rock изведувачи?????????

Ова е далеку од пиво фест...ова е скара фест и сељак фест :toe:

Грми од кај Плетвар, леле Цецо мори ако се заеби времето што ќе правиме.

дај нека кажи некој ако знај за утре од Битола за Прилеп во колку сатот има релации со возот

дај нека кажи некој ако знај за утре од Битола за Прилеп во колку сатот има релации со возот

Имаш возови од 03:10, 13:40, 19:15. Е сега воведоа уште еден воз за викендов за пиво фест, ако оди до Битола би требало да трга околу 00:45 од Битола. За секој случај најдобро е да прашаш на железничка, бидејќи можно е да има и други промени. :)

Имаш возови од 03:10, 13:40, 19:15. Е сега воведоа уште еден воз за викендов за пиво фест, ако оди до Битола би требало да трга околу 00:45 од Битола. За секој случај најдобро е да прашаш на железничка, бидејќи можно е да има и други промени. :)
фала за инфото ај ако дознам ако има некој промени во возниот ред ке пишам можи ке му се најди на некој битолчанец иначе ми се чини дека линиве се доста неатрактивни или мн рано или во најжешкото само ова во 7 е така во нормални услови мада е малце касно

Еден совет за тие што користат воз од Скопје, има гужва, па немаше место за седење за сите. Фатете си место на време. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom