Пиво Фест Прилеп 2010 - од 15-18 јули 2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
^ Smoke Snakers ... добри се дечкиве, беа на Аларм.:smir: ...

Засилен железничкиот сообраќај до и од Прилеп поради фестивалот „Пиво фест“

Поради одржувањето на фестивалот „Пиво фест“ за време на викендот ќе биде засилен железничкиот сообраќај до и од Прилеп.

Во овие денови предвидено е да сообраќа еден пар возови, кој наутро ќе оди кон Прилеп, а во доцните вечерни часови ќе ги враќа патниците од Прилеп.

Од Скопје возот ќе тргнува од 11 часот и 10 минути. Во Велес возот ќе тргнува во 11 часот и 55 минути, а во Прилеп патниците ќе бидат во 13 часот и 10 минути. Возот од Куманово ќе тргнува во 10 часот и 20 минути.

За враќање од Прилеп возот ќе тргнува во 1 часот и 30 минути по полноќ, во Велес ќе пристигне во 2 часот и 56 минути, а во Скопје во 3 часот и 35 минути. Во Куманово патниците ќе пристигнат во 4 часот и 10 минути.

Редовниот железнички сообраќај во овие денови ќе се одвива нормално со што патниците ќе можат и овие возови да ги користат за посета на фестивалот „Пиво фест“

Извор: Курир.

ќе видеме како ќе биде оваа година во план сме да идеме со друштвото, па може ќе видам некој од вас хехе :pipi:

Овие во четврток ќе настапуваат, не се лоши од прво слушање импресија моја.

Паркирањето на паркинзите кои се наоѓаат на почетокот од градот е 60 денари, сигурно уште 40-50 за такси ќе ви требаат во еден правец и уште толку за назад ако нејќите пешки да одите.

кои од пивата се темни и во шише стаклено, ѓи знае некој сите?

Идам, идам идам... :vozbud: само цеца да не бешее. :(

Амстел, Карлзберг... :vozbud:

кои од пивата се темни и во шише стаклено, ѓи знае некој сите?

На овој пивофест Ердингер и Лашко се само темни. Ако грешам некој нека ме исправи.
Ердингерот е скапо и неубаво за мој вкус пиво.
Лашко темно ми е едно од омилените пива воопшто.

гледам на листата го нема нема Guinness ?? :nesvest:

guinness250.jpg

Стварно не ми се верува у пм, како можеа Цеца да ја стават во недела, не можеме да се начукаме како што треба, нема да можеме да избиеме до крај у пм. Како во недела комплетно да и се препуштам на Цеца кога во понеделник сум на работа. Срање, срање потег им е ова. Ејјј се разочарав у пм.

morase taka zosto lani severina bese vo sabota i vo nedelata nemase skoro nikoj.site se opijanija za severina gi poebaja parite i nedelata mn slabo so narod bese.a za ceca nema da spijas edna vecer igotovo :D

Добри се штандовите, ме бендисува распоредот не се само така нафрлени...башка и кај ченто клупи и маси наредиле. Почна периодот од четири дена на интензивно и мудро конзумирање на алкохол енд стаф... :) Wooo Hooooo

Грешка паркинзи нема да има на влезовите од градот туку цело централно градско подрачје ќе биде паркинг кој што се наплаќа. Кој сака кај мене пред куќа упола цена има место за дваесетина коли :pos::pos::pos::pos::pos:.

И лично гарантирам дека колата нема да ви обијат :icon_lol:.

А кај мене упола од Буцио, ако Буци? Мора конкуренција малку...башка гарантирам и добри комшики ама за тоа малце ќе се крени цената :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom